sluit
TTD Launch

Hairlounge Amsterdam

2 locaties

Barber behandeling naar keuze bij Hairlounge Amsterdam, hartje centrum

Kies optie

In een Notendop

Drie-dagen-schaduw of Santa-style: een baard zit in your face en verdient daarom alle professionele aandacht en zorg

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

 • Bellen, plannen, baardbehandeling; lekker makkelijk
 • Je kan een afspraak maken in allebei de locaties: Singel of Nieuwezijds Voorburgwal
 • Keuze uit:
  • Baard- of haar contouren
  • Baard scheren
  • Wassen en knippen
  • Knippen en baard scheren

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren annuleren. Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Verplicht telefonisch reserveren op 06 4111 1732. Niet geldig op feestdagen. Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken maar meerdere groupons te koop als cadeau. Meer informatie: geldig op beide locaties (Singel en Nieuwezijds Voorburgwal)

Over Hairlounge Amsterdam

Hairlounge Amsterdam is het adres voor een goed kapsel. Voor hem en voor haar welteverstaan. Het team bestaat uit professionals met ieder hun specialisatie. Dus als je een belangrijke gebeurtenis hebt, waarvoor je haar écht goed moet zitten, dan weet je dat. Heren weten dat haar niet alleen bovenop je hoofd groeit, maar ook als baard in je gezicht netjes en verzorgd moet zijn. Bij Hairlounge Amsterdam vind je ook barbiers die de kennis en verzorgingsproducten in huis hebben om het beste in je naar boven te halen. Je vindt Hairlounge Amsterdam aan het Singel en op de Nieuwezijds Voorburgwal