sluit
TTD Launch

BeauSain

Middenbaan 105A, Barendrecht

1 jaar onbeperkt ontharen met IPL in een zone naar keuze bij BeauSain in Barendrecht

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode DEAL. Eindigt 6-6.
Code toepassen

In een Notendop

Laat de IPL-laser haar werk doen om korte metten te maken met die ongewenste haartjes onder je oksels, op je benen of in je gezicht

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • 1 jaar onbeperkt ontharen met IPL
  • In een zone naar keuze
  • Kies uit onderstaand overzicht de zone
  • En koop daar de juiste deal-optie bij
  • Doorgaans 8 behandelingen nodig voor optimaal resultaat
  • Belangrijk is om tussenpozen aan te houden van 6-8 weken

Ontharen met IPL

Ontharen met IPL (Intense Pulsed Light) is een behandelmethode met lichtflitsen om ongewenste haargroei bij de kern aan te pakken. Van haartjes die heel kort plaatselijk verhit worden met een laser en de warmte van het licht absorberen, wordt het haarzakje vernietigd. Zo kan de bron van haargroei worden verwijderd zodat er geen nieuwe haren meer kunnen groeien.

Zones om uit te kiezen

S-zonesM-zonesL-zonesXL-zones
BovenlipKaaklijn (incl. bakkebaarden)Gehele gezichtHele rug
KinWangen (incl. jukbeenlijn)SchoudersOnderbenen (incl. knie)
Wenkbrauwen tussenstukHalsBorst (man)
Borsten vrouw (incl. tepelhof)Billen
Buik (vrouw/man)Bovenarmen
Bikinilijn volledig (excl. schaamstreek)Onderarmen
OkselsBikinilijn volledig (incl. schaamstreek)
Nek

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Vanaf het moment van aankoop 3 maanden geldig op woensdag t/m zaterdag. Op woensdag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 12.00 uur. Na de eerste sessie mag je een jaar lang onbeperkt langskomen voor IPL-behandelingen. Houd wel rekening met verplichte tussenpozen van 6-8 weken. Reserveer minimaal 4 uur van tevoren telefonisch op 0620 511 358, o.v.v. groupon. Annuleer minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over BeauSain

Bij BeauSain - letterlijk vertaald: 'Mooi Gezond' - draait het om schoonheid en huidverbetering. Als huidspecialist kan de professional van BeauSain een behandeling op maat samenstellen, afgesteld op jouw huidtype. Wanneer verbetering niet nodig is, kan je er ook gewoon terecht om te ontspannen met allerlei (gezichts)massages. In het levendige winkelcentrum de Middenbaan in Barendrecht ben je altijd welkom om even binnen te komen en je te laten adviseren over welke behandeling past bij jouw beauty of ontspanningswensen.