Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Edisonlaan 2, Bergen op Zoom

Microblading, microshading of ombre powder brows, naar keuze incl. nabehandeling bij Beauty by Jipke in Bergen op Zoom

Kies optie

In een Notendop

Laat je wenkbrauwen spreken met een semi-permanente make-up-behandeling naar keuze die je tot 3 jaar lang vollere wenkies geeft.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

 • Semi-permanente make-up voor de wenkbrauwen
 • Kies tussen:
  • Microblading
  • Microshading
  • Ombre powder brows
 • Naar keuze incl. nabehandeling
 • Deze moet plaatsvinden binnen 6-8 weken na je eerste behandeling

 • Bij microblading wordt een microblade-pen gebruikt om met inkt fijne lijntjes te etsen in de wenkbrauwen om zo haarachtige lijntjes in de wenkbrauwen te etsen voor een natuurlijke look. Je wenkbrauwpotlood kan een half jaar tot een  jaar in de kast blijven. 
 • Microshading is min of meer dezelfde techniek als microblading, maar het effect is anders: in plaats van getekende haartjes wordt er een soort schaduw gecreëerd, zodat je vollere wenkbrauwen krijgt. Het blijft 1-3 jaar zichtbaar.
 • Bij ombre powder brows wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd, waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Hier heb je 1-3 jaar plezier van.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag tot 18.00 uur (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch via WhatsApp op 0633 669 892, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: wanneer je de optie met nabehandeling koopt, dan moet deze binnen 6-8 weken vallen na je eerste behandeling. Toon bij aankomst je groupon op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beauty by Jipke

Gecertificeerd en gediplomeerd nagelstyliste Jipke heeft in 2018 haar eigen salon geopend in Bergen op Zoom met een naam die er niet omheen draait: Beauty by Jipke. Geef je over aan de vakkundige handen van Jipke om op diverse verzorgende manieren jouw schoonheid te benadrukken. Met een nieuwe set wimperextensions bijvoorbeeld, of acrylnagels, het epileren van je wenbrauwen of een wimperlift. Hygiëne staat met beauty op een gedeelde eerste plek. Je kan er vanuit gaan dat de hehandelingen van Jipke jou niet alleen laten stralen, maar ook nog eens uiterst clean worden uitgevoerd. Ook mooi: voor de deur is ruime gelegenheid om gratis te parkeren. En kan je niet naar de salon toe, dan komt Jipke naar jou voor een behandeling aan huis.