Geen nieuwe meldingen

Beauty Diva's

1x, 3x óf 5x microdermabrasie of mesotherapie bij Beauty Diva's

Resterende tijd beperkt!
Tot 71% korting.
Kies optie

In een Notendop

Intensieve peeling van 45 minuten om de huid te vernieuwen en verjongen door de doorbloeding en collageen-aanmaak te stimuleren.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor 1 keer microdermabrasie of mesotherapie (waarde € 85)
  • € 79,99 voor 3 keer microdermabrasie of mesotherapie (waarde € 255)
  • € 119,99 voor 5 keer microdermabrasie of mesotherapie (waarde € 425)

Microdermabrasie is een peeling, waarbij met behulp van fijne kristallen dode huidcellen verwijderd worden. Doel is de huid zich van binnenuit te laten vernieuwen en verjongen en ‘m direct gladder te maken. Dat gebeurt door de doorbloeding en collageenaanmaak te stimuleren. Een behandeling duurt 45 minuten.

Bij mesotherapie gaat het erom dat de huid van jouw gezicht (en hals) een oppeppertje krijgt, met als doel het strakker en elastischer te maken. Met een massageapparaat, dat eruit ziet als een gezichtsborsteltje, wordt door middel van elektrische pulsen een zacht serum de huid ingemasseerd. Deze behandeling stimuleert het collageen, de lichaamseigen stof die verantwoordelijk is voor stevigheid en elasticiteit van je huid.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0644 810 342 óf via e-mail op info@beautydivas.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beauty Diva's

Beauty Diva's is een schoonheidssalon met een groot aanbod aan verzorgende behandelingen. Hierbij kan je denken aan gezichtsbehandelingen, harsen, manicure of pedicure, microdermabrasie, cavitatie, wimperextensions of je wimpers/wenkbrauwen laten verven. Maar je kan hier ook terecht voor meso-therapie zonder naalden, een elektrostimulatie-behandeling, een led-therapiemasker of een infrarooddekenbehandeling. De beauty diva's staan met zorg en plezier voor je klaar. De salon vind je op de Westzijde in Zaandam, op ongeveer een kwartiertje lopen vanaf het Centraal Station.

Beauty Diva's

Gezichts- & huidverzorging, Gezichtsbehandeling, Microdermabrasie
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.