Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Beauty-in Miermans

Spechtstraat 11, Badhoevedorp

Permanente make-up voor wenkbrauwen of eyeliner bij PMU by Bibiche

Kies optie

In een Notendop

Zie er tijdens het sporten en zwemmen - en de rest van je dag zeker ook - tip-top uit met een permanente eyeliner.

Over deze deal

Wenkbrauwen zijn onmisbaar voor communicatie: je gebruikt ze om buschauffeurs starend te laten stoppen en jou te laten oversteken, om aan te geven dat je quasi-cool op zoek bent naar de prins op de grijze ezel en om aan te geven dat je het ergens zooooooo niet mee eens bent. Laat ze spreken op elk moment van de dag met permanente make-up van PMU by Bibiche.

Kies uit de volgende opties


  • € 69 voor 1 zone permanente make-up (waarde € 200)
  • € 129 voor 2 zones permanente make-up (waarde € 400)
  • € 179 voor 3 zones permanente make-up (waarde € 600)

Lang, lang geleden wilde de jonge vrouw nog wel eens iets té fanatiek haar wenkbrauwen epileren, met als gevolg halve, dunne streepjes die standaard op stand ‘verbaasd’ stonden. Tegenwoordig weten vrouwen dat wenkbrauwen hun gezicht karakter geven en dat ze niet all out moeten gaan tijdens het epileren. Permanente make-up is er voor de mensen die niet meer aan de slag willen met potloden en eyeliners. Die gewoon willen sporten en zwemmen en boodschappen doen en ontspannen zonder dat ze met zwarte walletjes rondlopen. Met permanente make-up zie je er op elk moment van de dag verzorgd uit. 

Gebieden

  • Wenkbrauwen
  • Eyeliner boven * Eyeliner onder

Een nabehandeling wordt altijd aangeraden. Dit zit overigens niet in de prijs inbegrepen en deze behandeling vindt plaats ongeveer 4 weken na de eerste behandeling. Een nabehandeling voor:

  • 1 zone: € 50
  • 2 zones; € 75
  • 3 zones; € 110

PMU by Bibiche


In deze salon met de wonderschone houten vloer kan je terecht voor diverse kappersbehandelingen. Knippen, föhnen en stijlen, maar ook als je juist van je haar af wil, bieden zij IPL aan. Ben je ontevreden over je huid? Hier werken ze met IPL/E-light en deze technologie wordt ingezet om huidverjonging en huidverbetering te genereren.

Facebook

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op bgmiermans@gmail.com o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren.
Meer info: minimumleeftijd 18 jaar. Niet geschikt voor zwangere vrouwen. Het is niet toegestaan om kinderen en/of huisdieren mee te nemen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beauty-in Miermans