Beaux-Arts Skincare

Edisonstraat 18, Eindhoven

Huidverbeterende endermologie-gezichtsbehandelingen bij Beaux-Arts Skincare in Woensel bij Eindhoven

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promo Code BEAUTY25. Ends 3-12.
Code toepassen

In een Notendop

Deze ‘gelaatstraktatie’ wordt ingezet voor vermindering van rimpels, versteviging van je huid en verkleining van een dubbele kin.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
T
Tatiana
3 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
september 21, 2022
The owner was very friendly and professional. The place looks very beautifull. The treatment went well, and now I’m courius to see the results.

Over deze deal

Net als de entreehal in een luxe hotel moet je gezicht als visitekaartje van je lichaam op z’n minst netjes schoon zijn en daarbij het liefst nog iedereen tegemoet stralen ook. Verwelkom hyaluronzuur en elastine bij Beaux-Arts Skincare.

Kies uit 3 opties

  • € 24,99 voor 1x LPG Endermologie-gezichtsbehandeling (waarde € 55)
  • € 34,99 voor 2x LPG Endermologie-gezichtsbehandeling (waarde € 110)
  • € 44,99 voor 3x LPG Endermologie-gezichtsbehandeling (waarde € 165)

De LPG Endermologie-gezichtsbehandeling richt zich op het reactiveren van slapende cellen in je huid. Doel is met een bindweefselmassage (door het LPG-apparaat) de productie van hyaluronzuur en elastine te stimuleren en de bloedsomloop te verbeteren. Dit proces heet endermologie en draagt bij aan het verminderen van rimpels, verhelderen van je teint, verstevigen van je huid en verkleinen van een dubbele kin.

Na 3 behandelingen is doorgaans al het eerste resultaat te zien en gemiddeld zijn er zo’n 11 tot 16 behandelingen nodig voor optimaal resultaat. De behandelingen worden ingezet als kuur, waarbij aangeraden wordt om minimaal 1 en maximaal 3 behandelingen per week te ondergaan. Een behandeling neemt in totaal (met uitleg erbij) zo’n 40 minuten in beslag.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op info@salonbeaux-arts.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je afgedrukte groupon bij aankomst. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Schoonheidssalon Beaux-Arts

Schoonheidssalon Beaux-Arts in Woensel, gemeente Eindhoven, heeft zichzelf uitgeroepen tot persoonlijk oplaadpunt, waar je niet alleen je energiepeil weer aanvult maar ook je huid de juiste verzorging geeft. Los van verzorgende gezichtsbehandelingen en (bindweefsel)massages, ben je hier ook voor epileren en verven van wimpers en wenkbrauwen en voor visagie aan het vertrouwde adres. De gevoelige en allergische huid is bij Beaux-Arts eveneens zeer welkom, deze wordt hier met speciale zorg behandeld.