sluit
TTD Launch

Beleefboerderij Heierhof

Heiereind 11, Riethoven

Privéwandeling met een ezel: 1,5 uur door de bossen met een ezel van Beleefboerderij Heierhof aan je zijde in Riethoven

Kies optie
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Breng tijd door in de natuur met een wel heel bijzondere wandelpartner en kies je eigen pad of volg één van de wandelroutes.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Privéwandeling met een ezel
  • Struin 1,5 uur door de bossen van Riethoven
  • Kies je eigen pad of volg één van de wandelroutes

  • Ontdek de groene natuur in gezelschap van een ezel
  • Jouw viervoetige en mega zachte wandelpartner voor de dag
  • En: knuffelen mag! Op de ezels zitten is dan weer niet een optie

Deal-Voorwaarden

Verplicht via Bookingtool reserveren op groupon.nl/reservations. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op woensdagnamiddag, vrijdag, zaterdag en zondag. Het is niet mogelijk om op de ezels te zitten. Kinderen (jonger dan 13 jaar) mogen enkel in gezelschap van een volwassene met een ezel op pad. De volwassene moet dan ook een groupon kopen. Volwassene en kind krijgen dan samen één ezel mee op pad. Je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Beleefboerderij Heierhof

Beleefboerderij Heierhof is een boerengezellige locatie midden in de groene natuur van Riethoven. Op dit bruisende boerenland kunnen jong en oud terecht voor een uitje om niet snel te vergeten. Zo kan je hier struisvogels voeren, alpaca's knuffelen en boswandelingen maken met een ezel aan je zijde. Met bedrijfsuitjes of familiedagen kan je elkaar uitdagen voor een potje boerengolf en het boogschieten is ook altijd een schot in de roos. Voor kinderpartijtjes biedt Beleefboerderij Heierhof ook verschillende arrangementen en op de minicamping kan je zelfs gezellig blijven slapen.