Geen nieuwe meldingen

Bellewaerde

Meenseweg 497, Ieper

Dagentree tot het unieke pret- en dierenpark in Bellewaerde in Ieper

100+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Zwaai naar de dieren en gil het uit in de achtbaan tijdens een onvergetelijk dagje amusement in het befaamde amusementspark in de Westhoek.

Wat je krijgt

  • Entreeticket Bellewaerde
  • Zie giraffes en duik even later in de achtbaan in dit unieke pret- en dierenpark
  • Geldig t/m 29 september 2019
  • Locatie: Meenseweg 497 B-8902 Ieper
  • Juli en augustus is het park iedere zaterdag open tot 22:00 uur

Het park biedt plezier voor iedereen: je gilt er van plezier van de spannendste attracties, je kijkt je ogen uit bij de exotische dieren en de groene omgeving laat je volledig tot rust komen. Ga in hoge snelheid van de River Splash, geef je over aan de Screaming Eagle en draai rondjes in El Salvador. Jong en oud vermaken zich met de vele attracties die het park rijk ik is. In het dierentuingedeelte kan je onder andere een doodshoofdaapje, een amourluipaard, een leeuw, een tijger en een ringstaartmaki spotten. In totaal zijn er maar liefst 30 diersoorten te bewonderen. Spot jij ze allemaal?

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Bellewaerde Park. Geldig t/m 29 september 2019. Bekijk de actuele openingstijden op www.bellewaerde.be/nl.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: parkeerkosten à € 8.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: de waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 1 meter. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Bellewaerde

Bellewaerde is een pret- en dierenpark bij Ieper, in de Westhoek dus. Een ideale combinatie, als je het aan je neefje, nichtje, broertje, zusje, dochtertje of zoontje zou vragen. Ze zijn bij het populaire park dol op thema's. Zo organiseren ze sinds 2015 jaarlijks een Halloween Night en hebben ze ook vaste thema's in het park zoals: Mexico, de Jungle Attractieroute, Far West en Canada. Je kijkt werkelijk waar je ogen uit.