Geen nieuwe meldingen

High wine, high beer of high prosecco voor 2-4 personen bij Bistro Zuijderhoudt in Laren

Tot 55% korting.
90 beoordelingen
Kies optie

In een Notendop

Je krijgt twee glazen wijn (rood, wit of rosé), bier of prosecco en deze worden vergezeld door verschillende luxe borrelhappen van de chef.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Bier, wijn en prosecco staan bekend om hun eigenschappen als sociaal smeermiddel, maar werken minder goed als je er industriële machines mee probeert te oliën. Hou de raderen draaiende met een high wine, high beer of high prosecco bij Bistro Zuijderhoudt.

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor een high wine, high beer of high prosecco voor 2 pers. (waarde € 45)
  • € 29,99 voor een high wine, high beer of high prosecco voor 3 pers. (waarde € 67,50)
  • € 39,99 voor een high wine, high beer of high prosecco voor 4 pers. (waarde € 90)

Het enige dat je nog hoeft te doen nadat je neerstrijkt aan de bar van dit kleurrijke restaurant is een keuze maken tussen rode wijn, witte wijn, rosé, bier en prosecco. Je krijgt twee glazen van je favoriete drankje, vergezeld door verschillende luxe borrelhappen. Laat je verrassen door de creaties van de chef, terwijl je geniet van je drankjes en de gezellige ambiance.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag tussen 16.00 en 18.30 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken en 1 groupon te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0355 310 427, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Bistro Zuijderhoudt

In een karakteristiek steegje vlak achter de Brink in het Gooise Laren vind je Bistro Zuijderhoudt. Bij deze eetgelegenheid kan je het "Bistronomie-menu" proberen, een combinatie van de eenvoud van een bistro en de wetenschap van smaak en proeven. In de keuken werken ze zo veel mogelijk met biologische (seizoens)producten, vooral met het oog op duurzaamheid. Ze streven naar de puurste en eenvoudigste vorm van bereiding, zodat de smaaksensatie van het product zelf naar voren komt. En het tienkoppige team zorgt ervoor dat je met een goed en voldaan gevoel deze bistro, bar en traiteur verlaat.

Bistro Zuijderhoudt

Brouwerij, wijnmakerij of distilleerderij