Geen nieuwe meldingen

Viergangenmenu van de chef voor 2-4 personen bij Bistro Zuijderhoudt in Laren

Tot 47% korting.
90 beoordelingen
Kies optie

In een Notendop

Ontdek “bistronomie” en wordt verrast door vier gangen met chef-specialiteiten bestaande uit een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Net als een spelletje waarbij je gekleurde muntjes naast elkaar laat vallen of een kaartspel waarbij je er vier van dezelfde soort hebt verzameld, zorgt het spelenderwijs samenvoegen van ingrediënten in de keuken vaak voor een winnende combinatie. Geniet van 4 speelse gerechten op een rij met een kwartet aan gangen bij Bistro Zuijderhoudt.

Kies uit 3 opties

  • € 49,99 voor een viergangenmenu van de chef voor 2 pers. (waarde € 95)
  • € 74,99 voor een viergangenmenu van de chef voor 3 pers. (waarde € 142,50)
  • € 99,99 voor een viergangenmenu van de chef voor 4 pers. (waarde € 190)

Voor iedereen die zin heeft in lekker uitgebreid tafelen, kan bij Bistro Zuijderhoudt terecht voor een viergangenmenu. De chef tovert met dagverse producten een voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en nagerecht uit zijn hoge koksmuts. Zowel voor de chef als voor jezelf is het dus nog één grote verrassing wat je gaat eten die betreffende avond. Al zal de basis van de gerechten altijd bestaan uit vlees, vis, groenten, kaas en wijn. Wel zo prettig dat de chef alles voor je ‘cheft’, dan kan jij je rustig focussen op je gezelschap aan tafel.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 035 531 0427, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Beperkte beschikbaarheid in het weekend. Uitsluitend telefonisch te reserveren, op e-mails wordt niet gereageerd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Bistro Zuijderhoudt

In een karakteristiek steegje vlak achter de Brink in het Gooise Laren vind je Bistro Zuijderhoudt. Bij deze eetgelegenheid kan je het "Bistronomie-menu" proberen, een combinatie van de eenvoud van een bistro en de wetenschap van smaak en proeven. In de keuken werken ze zo veel mogelijk met biologische (seizoens)producten, vooral met het oog op duurzaamheid. Ze streven naar de puurste en eenvoudigste vorm van bereiding, zodat de smaaksensatie van het product zelf naar voren komt. En het tienkoppige team zorgt ervoor dat je met een goed en voldaan gevoel deze bistro, bar en traiteur verlaat.

Bistro Zuijderhoudt

Restaurant, Frans restaurant