Geen nieuwe meldingen

Bistrobar Indonesia

Rijsttafel met 13 gerechtjes met vis en/of vlees bij Ron Blaauw's Bistrobar Indonesia in Haarlem (vanaf 2 personen)

Resterende tijd beperkt!
Tot 50% korting.
Kies optie

In een Notendop

Proef de verleidelijke smaken van de Indonesische keuken met een vis, vlees of gemixte rijsttafel.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Net als het aantal ballonnen op een verjaardag, mensen in een flashmob en vuurpijlen tijdens oud & nieuw, is het bij een rijsttafel de kunst om te overdrijven voor het beste resultaat. Overdaad schaadt niet tijdens een rijsttafel bij Bistrobar Indonesia.

Kies uit twee opties

  • € 29,99 voor een Daging rijsttafel (vlees) en/of Ikan rijsttafel (vis) voor 2 personen (waarde € 60)
  • € 59,99 voor een Daging rijsttafel (vlees) en/of Ikan rijsttafel (vis) voor 4 personen (waarde € 120)

Een rijsttafel is dé manier om al je culinaire kunsten tentoon te spreiden. De chef maakt met liefde een vlees, vis of gemixte rijsttafel voor jou en je gezelschap klaar. Chef Agus en Chef Ron hebben mooie herinneringen opgedaan in Indonesië en hebben dit op een persoonlijke en kenbare manier in de rijsttafels geïmplementeerd. Aan tafel krijg je ‘op z’n Blaauws’ uitleg over de gerechten. Een rijsttafel bestaat uit 13 gerechtjes, denk aan langzaam gegaard rund met kaneel (Daging Pedas), saté van garnalen met petehbonen in een sambal kokossaus (Saté Udang), groenten met pindasaus (Gado Gado) en groenten in kokosbouillon met petehbonen (Sajoer Lodeh). Spiek voor een overzicht van alle gerechten alvast even op de menukaart.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil, maar maximaal 6 personen per reservering.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur vooraf uitsluitend via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Reserveer tijdig om verzekerd te zijn van de gewenste beschikbaarheid. Voor vragen over de deal kan contact opgenomen worden via klantenservice@groupon.nl of telefonisch op 020 808 5550. Vrijdag en zaterdag beperkte beschikbaarheid en op vrijdag en zaterdag uitsluitend binnenkomen tussen 17.30 en 18.00 uur. Niet geldig i.c.m. andere acties. In het restaurant kan je aan een hogere tafel met barkrukken met rugleuning geplaatst worden. Mocht dit wegens gezondheidsredenen niet kunnen, geef dit dan aan bij je reservering. Er kan geen rekening worden gehouden met allergieën. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Bistrobar Indonesia

Ron Blaauw stuurt zijn chefs het land door zodat zijn liefde voor goed eten van restaurant op gast wordt overgedragen. Bistrobar Indonesia aan de Zijlstraat in hartje Haarlem werkt samen met de begeesterende culinaire goeroe en zuigt zijn inspiratie op als een spons. Met chef-kok Agus Hermawan (RON Gastrobar Indonesia) aan het roer stevent Bistrobar Indonesia af op succesvolle avonden waar authentiek en kwalitatief eten voorop staat. Combineer het diner met bijpassende wijnen of Aziatische cocktails.

Bistrobar Indonesia

Restaurant, Aziatisch
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.