Geen nieuwe meldingen

Parklaan 1, Zwijndrecht

Zondagsbrunch voor het hele gezin bij Boathouse 078 in Zwijndrecht

Beperkte tijd beschikbaar!
10+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Begin je zondag ontspannen met een uitgebreide brunch met soep, koude en warme gerechten en een Royal Grand Dessert.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Net als een warme douche zorgt een goede brunch ervoor dat je je dag goed kan beginnen en kan erlangs lopen ook al voor genot zorgen, al word je bij de laatste toch gek aangekeken als je ineens hard begint te zingen. Begin de dag in opperbeste stemming met een brunch bij Boathouse 078.

Kies uit 4 opties

  • € 7,50 voor een zondagsbrunch voor een kind van 4-10 jaar oud (waarde € 14,25)
  • € 31,50 voor een zondagsbrunch voor 2 volwassenen (waarde € 57)
  • € 62,50 voor een zondagsbrunch voor 4 volwassenen (waarde € 114)
  • € 94,50 voor een zondagsbrunch voor 6 volwassenen (waarde € 171)

Nadat je je op zondagochtend nog een keertje hebt omgedraaid en helemaal uitgeslapen bij Boathouse 078 aankomt tussen 12.00-13.30 uur mag je je verheugen op een uitgebreide brunch. Je wordt ontvangen met een bruisend welkomstdrankje en mag vervolgens 3 uur langzaam wakker worden met de volgende heerlijkheden:

  • Huisgemaakte dagsoep
  • Verse vis- en vleessalades, komkommersalade, visplateau met diverse soorten vis, tomatensalade, rauwe ham met meloen, diverse broodjes, ovenverse luxe broden, croissants, hartig beleg, kaas en zoet beleg
  • Pancakes, 2 warme visgerechten, 2 warme vleesgerechten, seizoensgroenten, divers aardappelgarnituur, rundvleeskroketten, roerei en gekruide tomaatjes
  • Royal Grand Dessert: verschillende verrassende zoete nagerechten op tafel gepresenteerd om samen te delen

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op iedere eerste en derde zondag van de maand (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per reservering te gebruiken (groupons voor kinderen zijn wel te combineren), maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 12 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: het combineren van groupons is alleen mogelijk met de groupon voor kinderen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Boathouse 078

Boathouse 078 is het restaurant van Partycentrum Develpaviljoen Zwijndrecht dat opvalt door de riante locatie met terras en palmbomen aan het water. Al 50 jaar kan je er de hele dag door terecht voor een hapje en een drankje. Er wordt gekookt met verse seizoensproducten voor een zorgeloos etentje. En ook voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft of een ander feest ben je hier welkom. Het restaurant heeft onlangs een grote metamorfose ondergaan en is volledig omgetoverd tot een warme, industriële ruimte met lichte kleuren. Boathouse 078, zoals het restaurant na de verbouwing heet, ligt op 9 autominuten van Dordrecht en 16 minuten van Rotterdam. Het restaurant heeft gratis parkeerplekken voor meer dan 200 auto's voor de deur.

Boathouse 078

Restaurant