sluit
TTD Launch

Body Result

Markt 10, Oirschot

Vet verliezen met 1, 3 of 6 cavitatiebehandelingen bij Body Result

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode CATEGORY. Eindigt 29-3.
Code toepassen

In een Notendop

Raak vet op lastige plekken kwijt zonder naalden en operaties, door ultrasone geluidsgolven en warmte.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 49 voor 1 cavitatiebehandeling (waarde € 124,50)
  • € 99 voor 3 cavitatiebehandelingen (waarde € 373,50)
  • € 179 voor 6 cavitatiebehandelingen (waarde € 747)

Cavitatie is een alternatief voor liposuctie. De behandeling is ontwikkeld om cellulitis en overtollig vet kwijt te raken op plekken waar dat normaal gesproken lastig verdwijnt - heel gericht en zonder chirurgische ingreep. Ultrasone geluidsgolven brengen vetophopingen aan het trillen om ze te laten imploderen (het “cavitatie-effect”). Het vrijgekomen vet kan je lichaam vervolgens op een natuurlijke manier verlaten, via de lymfekanalen, de bloedbaan en de lever. Voorbeelden van te behandelen zones zijn lovehandles, zadeltassen, zwembandjes, dijen, knieën, armen, buik en onderkin. Eén behandeling duurt zo’n 30 minuten. Voor cellulite heb je gemiddeld 4-8 behandelingen nodig, voor overtollig vet gemiddeld 6-8 en bij overmatig overgewicht zijn meer behandelingen nodig.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0499 379 787, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren.
Meer info: niet geschikt voor mensen met pinnen in hun lichaam, pace-maker, een voorgeschiedenis met kanker (binnen een jaar) en niet binnen 3 maanden na zwangerschap of chirurgische ingreep. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Body Result

Bij Body Result heb je verschillende mogelijkheden om aan je fysieke paraatheid te werken of af te vallen onder persoonlijke begeleiding van een specialist. Naast de Lipo II cavitaite kan je hier terecht voor VIPline-behandelingen, begeleiding om kilo's te verliezen, Thermodermie, Cryolipolyse, definitief ontharen, Vacustep, Better Belly, Mon Amie Zonnebank en veel meer.