In een Notendop
Geniet op bourgondische wijze, bijvoorbeeld van een vissoep, gevolgd door een mals stuk varkenshaas en sluit af met appelstroopbroodje.
Over deze deal
Kies uit 4 opties
- € 29,99 voor een driegangendiner à la carte voor 2 personen (waarde € 59)
- € 44,99 voor een driegangendiner à la carte voor 3 personen (waarde € 88,50)
- € 54,99 voor een driegangendiner à la carte voor 4 personen (waarde € 118)
- € 79,99 voor een driegangendiner à la carte voor 6 personen (waarde € 177)
Het gastvrije personeel zorgt er graag voor dat het je aan niets ontbreekt en dus is de keuze reuze op de wisselende kaart van Boerke Mutsaers. Per gang kan je vrij kiezen voor één van de 6 voor-, 7 hoofd- en 5 nagerechten en daarna is het eigenlijk alleen nog maar genieten geblazen.
De invulling van het menu van Boerke Mutsaers wordt behalve door de creativiteit van de chef vooral bepaald door de seizoenen en verandert dus regelmatig.
LET OP - ACTUELE INFORMATIE IN TIJDEN VAN CORONA |
---|
Als je met 3 of meer personen wil komen moeten jullie uit hetzelfde huishouden komen. |
Deal-Voorwaarden
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Het menu kan iedere 2 maanden wisselen. Als je met 3 of meer personen wil komen moeten jullie uit hetzelfde huishouden komen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Over Boerke Mutsaers
Ervaar bourgondische gastvrijheid bij het Tilburgse Boerke Mutsaers. In het restaurant, in het partycentrum of in een van de conferentiezalen. Bij deze horeca-onderneming in het westen van de stad staat eigenaar Raymond aan het roer en zwaait chef-kok Niels de scepter. De gastvrije heren, de groene omgeving en de regelmatig wisselende menukaart nodigen je van harte uit om plaats te nemen op het terras - waar het in de zomer prima toeven is met een glas wijn in de ene hand en een bitterbal in de andere - of in het restaurant, waar je zowel met de lunch als met het avondeten aanschuift voor een stevige maaltijd.