Geen nieuwe meldingen

Boerke Mutsaers

Driegangendiner à la carte bij Boerke Mutsaers in Tilburg

Beperkte tijd beschikbaar!
80+ bekeken vandaag
Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop

Geniet op bourgondische wijze, bijvoorbeeld van een vissoep, gevolgd door een mals stuk varkenshaas en sluit af met appelstroopbroodje.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Kies uit 4 opties

  • € 29,99 voor een driegangendiner à la carte voor 2 personen (waarde € 59)
  • € 44,99 voor een driegangendiner à la carte voor 3 personen (waarde € 88,50)
  • € 54,99 voor een driegangendiner à la carte voor 4 personen (waarde € 118)
  • € 79,99 voor een driegangendiner à la carte voor 6 personen (waarde € 177)

Het gastvrije personeel zorgt er graag voor dat het je aan niets ontbreekt en dus is de keuze reuze op de wisselende kaart van Boerke Mutsaers. Per gang kan je vrij kiezen voor één van de 6 voor-, 7 hoofd- en 5 nagerechten en daarna is het eigenlijk alleen nog maar genieten geblazen.

De invulling van het menu van Boerke Mutsaers wordt behalve door de creativiteit van de chef vooral bepaald door de seizoenen en verandert dus regelmatig.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag. Let op: vanaf 20 juli t/m 6 augustus 2019 is het restaurant gesloten.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Het menu kan iedere 2 maanden wisselen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Boerke Mutsaers

Ervaar bourgondische gastvrijheid bij het Tilburgse Boerke Mutsaers, in het restaurant, in het partycentrum of in een van de conferentiezalen. Bij deze horeca-onderneming in het westen van de stad staat eigenaar Raymond aan het hoofd van het gemotiveerde team en achter de schermen zwaait chefkok Niels de scepter. Deze gastvrije heren, de groene omgeving en de regelmatig wisselende menukaart nodigen je van harte uit om plaats te nemen op het terras - waar het in de zomer prima toeven is met een glas wijn in de ene hand en een bitterbal in de andere - of in het sfeervolle restaurant , waar je zowel met de lunch als met het avondeten aanschuift voor een stevige maaltijd.

Boerke Mutsaers

Restaurant, Frans restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.