Geen nieuwe meldingen

Twee uur bowlen voor max. 6 of 12 pers. incl. bittergarnituur bij Bowlingcentrum Apeldoorn

Tot 57% korting.
50 beoordelingen
Kies optie

In een Notendop

Ken geen genade en kegel twee uur lang je vrienden of familie van de baan, maar deel tussen het spelen door wel 50 gefrituurde hapjes.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 29,99 voor twee uur bowlen voor max. 6 pers. incl. bittergarnituur (waarde € 67,50)
  • € 57,99 voor twee uur bowlen voor max. 12 pers. incl. bittergarnituur (waarde € 135)

Gooi strike op strike en kegel in twee uur tijd je vrienden of familie van de baan. Per 6 personen krijg je één baan inclusief 50 stuks bittergarnituur. De tweede optie bestaat dus uit twee banen en 100 stuks bitterballen, frikandellen en meer.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 augustus 2017 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: telefonisch op 055 521 8696.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Bowlingcentrum Apeldoorn

Aan de Nieuwstraat 66, in het centrum van Apeldoorn, op 3 bowlingbanen afstand van de Vue-bioscoop, vind je Bowlingcentrum Apeldoorn. Hier ben je op alle dagen van de week tot middernacht welkom om gezellig met vrienden of familie een balletje te gooien op een van de veertien banen, eventueel met opklapbare banden aan de zijkant voor de kleine 'bowlertjes' of mensen die slecht tegen hun verlies kunnen.

Het bowlingcentrum heeft ook een ruime bar, een 'rokershol', een riant zitgedeelte met een elektrische haard en een ruim restaurant waar je een gemoedelijk avondje bowlen compleet maakt met drankjes en een van de vele dinerspecials. Een Indonesisch buffet met Oosterse specialiteiten, een stamppottenbuffet met spekjes, jus en worst, of gewoon een goede schaal vol met gefrituurde bitter(bowling)ballen bijvoorbeeld. Maar ook aan de kleintjes is gedacht in de vorm van een kinderfeestje met een uurtje bowlen en patat, snack, ranja en ijs na afloop van het spelen.

Bowlingcentrum Apeldoorn

Kinderactiviteiten, Sport voor kinderen, Bowlen, Sport of buitenactiviteit