sluit
TTD Launch

SKINATURE

Van Alphenstraat 3, Voorburg

Brazilian Butt Lift van ongeveer 35 minuten bij Skinature in Den Haag

Kies optie

In een Notendop

Je kan je body meer curve geven met deze niet-chirurgische ingreep.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Brazilian Butt Lift
  • De behandeling vergt géén chirurgische ingreep
  • Voor een optimaal resultaat wordt gemiddeld 6 tot 12 behandelingen aanbevolen, afhankelijk van jouw wensen en lichaam
  • Hoe werkt de behandeling?

  • Tijdens de Brazilian Butt Lift-behandeling wordt vacuümtherapie ingezet om je billen te liften, te verstevigen en cellulitis te verminderen. Er worden twee koepels op je billen geplaatst en via een slangetje worden deze koepels vacuüm gezogen. De vacuümmachine focust op verplaatsing van vetcellen naar de gewenste plek voor een liftend effect. De behandeling duurt gemiddeld 35 minuten.

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Verplicht online reserveren op skinature.nl/contact. Het is raadzaam voorafgaand aan chirurgische ingrepen medisch advies in te winnen. 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag, woensdag en donderdag (m.u.v. feestdagen). Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken. Minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Toon bij aankomst je groupon op je mobiel of afgedrukt. Bij zwangerschap, spataders, hart- en nieraandoeningen, overgewicht, chemotherapie, bloedverdunners of diabetes, is het aan te raden eerst je arts te raadplegen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Skinature

Bij Skinature in Den Haag kan je je huid laten behandelen, en dan voornamelijk probleemzones op je lichaam. De specialisatie van deze salon bestaat uit technieken die onderhuidse vetophopingen, cellulitis en spierverkleving te lijf gaan. Denk aan cupping, bindweefselmassage, cavitatie-behandeling of een vacuümbehandeling. Deze technieken werken allemaal net iets verschillend, afhankelijk van de oorzaak van het huidprobleem. Ze hebben één ding gemeen; ze richten zich op de zone nét onder het huidoppervlak. Welke behandeling voor welke zone in jouw specifieke geval, dat bespreek je met de specialist.