Geen nieuwe meldingen

Café Plan West

Amsterdam-West: uitgebreide High Beer met borrelhapjes voor 2 tot 6 personen bij Café Plan West

Resterende tijd beperkt!
Tot 61% korting.
Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop

Kies 3 speciaalbieren van de kaart - met keuze uit 30 verschillende bieren - en smul van bitterballen, kaasstengels en geitenkaaskroketjes.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Verdwalen in Amsterdam met een drankje op kan er voor zorgen dat je leuke nieuwe plekjes ontdekt, de drankjes er weer af fietst en je richtingsgevoel steeds beter wordt. Oost, best, Plan West voor een uitgebreide High Beer met borrelhapjes.

Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor een uitgebreide High Beer met borrelhapjes voor 2 personen (waarde € 51,10)
  • € 29,99 voor een uitgebreide High Beer met borrelhapjes voor 3 personen (waarde € 76,65)
  • € 38,99 voor een uitgebreide High Beer met borrelhapjes voor 4 personen (waarde € 102,20)

De high beer in dit fijne café bestaat uit drie speciaalbieren per persoon en drie verschillende borrelhapjes. En met drie als magisch getal is het goede nieuws dat je maar liefst de keuze hebt uit 30 speciaalbieren van de kaart. Denk bijvoorbeeld aan een Funky Falkon van Two Chefs Brewings, een Cerveza Extraordinaria van Brouwerij Troost, een Mannen Liefde van Oedipus, een Bloesem Blond van Gebrouwen door Vrouwen, een Zatte van Brouwerij het IJ of een Lellebel van Eeuwige Jeugd. En daarnaast wordt het een portie genieten van bitterballen, kaasstengels en geitenkaaskroketjes.

Liever dineren of lunchen? Bekijk de andere deals van Plan West.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per reservering te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 4 uur van tevoren uitsluitend via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Groupons zijn niet te combineren. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Café Plan West

Café Plan West in de Amsterdamse Witte de Withstraat - waar voorheen Bar Evert Jan stond - is de uitgelezen plek om uitgebreid te eten, waarbij een borrel niet uitgesloten is. Op de kaart lonken smakelijke gerechten naar je. Je luncht bijvoorbeeld met een sappige burger, een zachtgekookt eitje, of een knapperige portie nacho's uit de oven. Avondeten is ook mogelijk en zeker aan te raden. Denk aan een klassieke steak, rijkelijk gevulde quinoa met falafel of heekfilet voor de visliefhebbers. Neem plaats in deze cabrio onder de cafés. Het dak eraf laten gaan is aan jou, maar de gehele voorruit kan (letterlijk) worden opgeklapt zodat je ondertussen kan genieten van een fris briesje en biertje. Dit gebeurt uiteraard alleen bij mooi weer.

Café Plan West

Brouwerij, wijnmakerij of distilleerderij
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.