sluit
V-Day

Centrum voor Zwangerschap en Geboorte Almere

Bordes 3, Almere

2D/3D/4D-pretecho of echo voor geslachtsbepaling bij Centrum voor Zwangerschap en Geboorte Almere

Kies optie

In een Notendop

Keuze uit verschillende pretecho’s of een echo voor geslachtsbepaling en bekijk je foto’s thuis via de CvZG-app.

Over deze deal

Kies uit 5 opties

  • € 24,99 voor een echo voor geslachtsbepaling (waarde € 50)
  • € 49,99 voor een 2D/3D/4D Pretecho (waarde € 99)
  • € 69,99 voor een Combipakket: echo voor geslachtsbepaling en 2D/3D/4D Pretecho (waarde € 149)
  • € 94,99 voor een Pretpakket: twee keer een 2D/3D/4D Pretecho (waarde € 198)
  • € 114,99 voor een Drieluik: echo voor geslachtsbepaling, tussentijdse pretecho, 2D/3D/4D Echo (waarde € 248)

Voordat je je kindje in je armen kan houden, zal je hem of haar eerst grondig bekijken via de echo. En ondanks dat het altijd leuk is om te weten of alles goed is, gaat een standaard afspraak bij de verloskundige toch gepaard met wat spanning. Een pretecho is daarom een leuk extraatje. 

Met deze deal heb je een aantal mogelijkheden om jouw kindje te bewonderen in verschillende stadia van de zwangerschap. Je hebt de keuze uit:

Optie 1: een echo voor geslachtsbepaling

Tijdens deze echo wordt vastgesteld of jij en je partner een jongetje of meisje verwachten. En dat kan al vanaf 16 weken. De echo duurt ongeveer 10-15 minuten. Je krijgt de beelden mee via de app of tegen bijbetaling van €10 op een USB-stick.

Optie 2: een 2D/3D/4D pretecho

Een 2D-echo is de echo die je al kent: zwart/wit en je ziet je kindje duimen (ja, nu al!) of met de beentjes trappelen. Met een 3D-echo wordt het allemaal nóg echter, en kan je zelfs zien of het spruitje jóuw of zijn neus heeft. Niks neusje, maar gewoon willen zien wat je kleintje at this very moment aan het doen is? Dat kan via 4D-echo, die bewegende 3D-beelden laat zien. De beste periode voor de pretecho ligt tussen de 25 en 28 weken zwangerschap. De kwaliteit van de echo is afhankelijk van de ligging en bewegelijkheid van de baby. De duur van deze echo is ongeveer 40 minuten. Je krijgt de beelden mee via de app of tegen bijbetaling van €10 op een USB-stick.

Optie 3: combipakket

Je krijgt een echo voor geslachtsbepaling én een 2D/3D/4D pretecho. Je krijgt de beelden mee via de app of tegen bijbetaling van €10 op een USB-stick.

Optie 4: pretpakket

Je krijgt twee 2D/3D/4D pretecho’s, op verschillende momenten. Zo kun je twee keer van je kindje genieten en de ontwikkeling op de voet volgen. Je krijgt de beelden mee via de app of tegen bijbetaling van €10 op een USB-stick.

Optie 5: drieluik

Je krijgt twee 2D/3D/4D pretecho’s én een echo voor geslachtsbepaling. Zo kun je de groei van je kleintje heel intens volgen. Je krijgt de beelden mee via de app of tegen bijbetaling van €10 op een USB-stick.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl. Mocht je een groupon hebben gekocht met meerdere sessies, maak je de vervolgafspraken in het centrum.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: geslachtsbepaling kan vanaf 16 weken. De beste periode voor de 2D/3D/4D pretecho ligt tussen de 25 en 28 weken. Mocht je om medische redenen of door een te ver gevorderde zwangerschap niet in aanmerking komen voor de pretecho, krijg je van Groupon je aankoopbedrag terug. Alleen geldig in de vestiging in Almere. Je krijgt de foto’s en beeldfragmenten gratis mee naar huis via de CvZG-app of tegen bijbetaling van € 10 op een USB-stick. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Centra voor Zwangerschap en Geboorte

CvZG is een geboortezorgverlener die je bij staat vanaf de eerste poging om zwanger te raken tot en met de opvoeding van je kindje tijdens de eerste vier jaar. Omdat alle professionals en apparatuur in één centra samengevoegd zijn, verloopt de zorglijn en overdracht vloeiend.