sluit
Gebruik code KORTING20 en krijg tot 20% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt vannacht.

Witteweg 12, Aalsmeer

Escape room met het thema 'Erfenis' in Aalsmeer bij Channel 21

Kies optie

In een Notendop

Een avontuur in een escape room is indoor real life gaming voor volwassenen waarbij je moet samenwerken en puzzels oplossen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

De truc om jezelf geboeid te weten te ontketenen van een lading kettingsloten in een bak water, en de truc om er stiekem tussenuit te glippen op een feestelijke aangelegenheid zonder je vrienden gedag te zeggen hebben één overeenkomst: je doet bij beiden een Houdini. Mix het beste van beiden en ontsnap samen uit een escape room bij Channel 21.

Kies uit twee opties

  • € 59,99 voor escape room ‘De Erfenis I’ (60 min.) (waarde € 120)
  • € 99,99 voor escape room ‘De Erfenis I en II’ (120 min.) (waarde € 200)

Escape room ‘De Erfenis I en II’ is voor 2 tot 8 personen. In ‘De Erfenis I’ ontsnap je binnen 60 minuten gezamenlijk uit één kamer, in ‘De Erfenis II’ ontsnap je uit een kamer, waarna je diezelfde kamer weer binnen moet weten te komen, en dat allemaal binnen 120 minuten.

De Erfenis I en II:

De notaris uit het dorp heeft jullie gebeld om jullie te vertellen dat jullie een erfenis gekregen hebben van één van jullie excentrieke oudooms. De erfenis bevindt zich in een opslagruimte en is in jaren niet geopend. Het is aan jullie om de erfenis te accepteren en uit te zoeken wat de omvang van de erfenis precies is.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via https://channel21.nl/.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Kinderen vanaf 14 jaar welkom, mits begeleid door minimaal één volwassene. De kamer is niet rolstoeltoegankelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Channel 21

Channel 21 heeft momenteel twee vestigingen, één in Almere en één in Aalsmeer, en ze zijn druk bezig met een derde en een vierde. Je kan er diverse escape rooms boeken, met ieder een eigen thema. Doel is steeds dat jij – met jouw team – binnen een bepaalde tijd ontsnapt. Het is real-life gaming waarbij jullie helemaal in het spel gezogen worden. Je moet samenwerken en puzzels oplossen om op tijd te kunnen ontsnappen.