Geen nieuwe meldingen

Cheflix

12 maanden toegang tot online masterclasses van sterrenchefs als Jacob Jan Boerma en Ron Blaauw via Cheflix

Kies optie
Meer dan 100 bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Leer geraffineerde vaardigheden vanaf je telefoon, tablet of laptop met masterclasses opgenomen door o.a. Stefan van Sprang en Erik van Loo.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

 • Jaarabonnementen op Cheflix voor 2 personen
 • 12 maanden toegang tot alle online masterclasses
 • Maak twee accounts aan voor de prijs van één
 • Activeer beide accounts uiterlijk 31 juli 2021
 • Cheflix is geschikt voor elke niveau
 • Zonder keukenvaardigheden zijn de lessen ook te volgen

 • Sterrenchefs als Jacob Jan Boerma, Stefan van Sprang, Erik & Juliën van Loo, Ron Blaauw en Joris Bijdendijk bieden je een kijkje in hun professionele keuken
 • Ze leren je - ieder op hun eigen manier - hoe je aan messcherpe keuken vaardigheden kan werken
 • Om je dinergasten culinair te imponeren en je een stapje dichter bij een baan in een sterrenrestaurant te krijgen
 • Je kan de filmpjes in je eigen keuken bekijken vanaf je telefoon, tablet of laptop om meteen te beginnen met oefenen
 • Het tweede account kan je bijvoorbeeld kado geven aan een jarige job of iemand die graag zijn keukenvaardigheden wil perfectioneren

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 juli 2021.
Bijkomende kosten: je betaalt eenmalig € 0,01 ter verificatie van het rekeningnummer dat je invult om een account aan te maken. Dit betekent niet dat je abonnement automatisch doorloopt. Je hebt met het kopen van je groupon al betaald voor een jaarabonnement en deze stopt automatisch. De verificatie is dus enkel nodig voor de volledigheid van de gegevens in je account.
Aanmelden: ga naar cheflix.nl/checkout/, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Meer info: na inwisseling van je groupon heb je 12 maanden toegang tot de online masterclasses van Cheflix. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Cheflix

Cheflix biedt je een abonnement op online masterclasses van verschillende sterrenchefs. Voor enkele euro's per maand delen deze chefs jarenlange ervaring aan vakkennis. Jacob Jan Boerma (voormalig chef van De Leest), Stefan van Sprang (chef van Aan de Poel), Erik & Juliën van Loo (vader en zoon en tevens chefs van Restaurant Parkheuvel), Ron Blaauw (eigenaar en chef van meerdere sterrenrestaurants) en Joris Bijdendijk (chef van RIJKS en Wils); een greep uit de chefs die je op Cheflix een kijkje in hun professionele keuken bieden. Ze laten ieder op hun eigen manier zien hoe je op geraffineerde wijze je dinergasten culinair kan imponeren. Deze filmpjes kan je vanuit je eigen keuken op telefoon, tablet of laptop bekijken, om direct aan de slag te gaan met je keukenvaardigheden.