Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code MYSTERY en krijg tot 30% korting op Lokaal. Eindigt vannacht.

Hop On Hop Off-bus en/of boot: ontdek de hoofdstad op een unieke manier met een tour van City Sightseeing Amsterdam

City Sightseeing Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Leer de hoofdstad in 24 of 48 uur beter kennen met de bus, de boot of gewoon allebei en stap in en uit waar en wanneer je maar wil.

Over deze deal

Parkbee-actie

Anders dan bij het uitzoeken van een programma of film op tv is het bij een tour door Amsterdam wél fijn als de gids begint te praten. Laat je leiden door City Sightseeing Amsterdam.

Kies uit 4 opties

  • € 13,99 voor een busticket voor 24 uur - 1 persoon (waarde € 21)
  • € 13,99 voor een bootticket voor 24 uur - 1 persoon (waarde € 25)

  • € 19,99 voor een bus- en bootticket voor 24 uur - 1 persoon (waarde €28)
  • € 25,99 voor een bus- en bootticket voor 48 uur - 1 persoon (waarde € 39)

Amsterdam City Sightseeing met de bus

De Hop On Hop Off-bus is een makkelijke en comfortabele manier om Amsterdam te ontdekken. De speciaal ontworpen glazen daken zorgen voor een panoramisch uitzicht en de verschillende routes gaan langs belangrijke toeristische attracties en hoogtepunten. City Sightseeing neemt je mee langs historische bezienswaardigheden als het Koninklijk Paleis op de Dam, de Westerkerk, de Magere Brug, de hoogste molen van Amsterdam en natuurlijk wereldvermaarde musea.

Amsterdam City Sightseeing met de boot

De Hop On Hop Off-boot is een van de meest Amsterdamse manieren om de grachten van de hoofdstad en haar hoogtepunten te zien. Op een ontspannen wijze kabbel je langs befaamde bezienswaardigheden van Amsterdam zoals de oude haven, de Magere Brug en de Jordaan.

Bij beide tours kan je 24 óf 48 uur onbeperkt in- en uitstappen en in zowel de bus als de boot is er gratis WiFi beschikbaar, net als een audiogids in 18 talen. Maar je kan natuurlijk ook voor afwisseling gaan en een ticket kopen dat zowel voor de bus als voor de boot geldig is. Kijk hier voor de routes en de verschillende op-, in, uit- en afstaplocaties van de bussen en de boten.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2019 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets:
Stap 1: Ga naar www.citysightseeingamsterdam.nl/
Stap 2: Klik op "tickets"
Stap 3: kies de optie die je op Groupon hebt gekocht
Stap 4: Klik op "boek nu" en vul in het vakje "Kortingscode" je grouponcode in.
Meer info: je kan op een willekeurige opstapplaats beginnen. Alleen geldig voor het vervoermiddel (bus, boot of beide) dat op je groupon staat. Opstappen op de bus en de boot kan dagelijks van 09.15-18.15 uur (op zaterdag en in de maand augustus tot 18.45 uur). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over City Sightseeing Amsterdam

City Sightseeing laat je Amsterdam op je eigen tempo ontdekken. Door het af en aan rijden én varen van de rode bussen en boten van City Sightseeing Amsterdam heb jij zelf in de hand waar, wanneer en op welke manier je je stadstour wil vervolgen. Je kan zo vaak in- en uitstappen als je. waar en wanneer je maar wil. Er is gratis WiFi in zowel de bussen als de boten, en de audiogids aan boord is beschikbaar in 18 talen.