sluit
Gebruik code LOKAAL25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen.

Drongensesteenweg, 130 Bus 101, Gent

Online escape room ´Code van Coppens´ voor 2 tot 6 personen via Crimibox

Kies optie

In een Notendop

Probeer zo snel mogelijk raadsel op te lossen, proeven te doorstaan en opdrachten te volbrengen om te ontspannen uit de Code van Coppens.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
L
Liaan
5 beoordelingen4 beoordelingen
Rating of 1 out of 5 stars
juni 8, 2021
Moet TEVEEL opzoeken op internet zelf en niet alleen de aanwijzingen bekijken in het spel zelf

Over deze deal

  • Speel online de escape room ´Code van Coppens´
  • Geschikt voor 2 tot 6 personen

Code van Coppens

De broers Staf en Mathias Coppens kan je kennen van hun programma ´Code van Coppens´. Ze ontwikkelde spectaculaire escape rooms waar bekenden Belgen en Nederlanders uit moesten proberen te ontsnappen.

In de Code van Coppens kan jij nu online proberen de raadsels op te lossen, proeven te doorstaan en opdrachten te volbrengen. Om zo de code van Coppens te kraken.

Durf jij de race tegen de klok aan te gaan?

Deal-Voorwaarden

Annuleren is niet mogelijk. Verplicht online reserveren op www.crimibox.nl/reserveren. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken. Een spel is één keer te spelen per account; je kan hem wel tussentijds pauzeren en later verder spelen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden. Niet geldig i.c.m. andere acties. Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 30/06/2022 op alle dagen van de week.

Over Crimibox

Zet je zonnebril af, gooi je hoed op de kapstok en pak je laptop er bij, want Crimibox heeft verschillende online moordzaken die opgelost moeten worden. Kruip in de huid van een detective en spit politiedossiers, foto's en ander bewijsmateriaal door naar aanknopingspunten. Surf op het internet en social media om de zaak volledig uit te pluizen en de moordenaar op het spoor te krijgen. De online detectivespellen van Crimibox zijn gemakkelijk alleen te spelen. Maar als je het fijn vindt om te sparren, kan je er tot drie partners bij zoeken. En speel je het spel liever analoog, dan kan je het dossier en de bewijsmaterialen ook thuis laten bezorgen. Zodat je letterlijk de bewijsstukken op tafel kan gooien om de moordzaak op te lossen.