sluit
Gebruik code ZONDAG25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Elysium

Kooilaan 1, Bleiswijk

'Elysium: dagentree met naar keuze incl. koffie/thee en lekkers + Do It Yourself-ritueel in Bleiswijk

Kies optie

In een Notendop

Het wereldse wellnessresort Elysium biedt een ruim en divers aanbod aan wellnessfaciliteiten voor een dag vol rust en ontspanning.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

 • Kies voor een dagentree
 • Of kies voor een arrangement met een dagentree, koffie of thee met een lekkernij en een Do it yourself-ritueel naar keuze
 • Geldig t/m 24 december 2022
 • Klik hier voor het actuele schema met badkledingdagen
 • Op vrijdag, zaterdag, zondag en badkledingdagen betaal je een toeslag van € 5,95
 • Plons in het zoutwaterbad in de buitenlucht
 • Bubbel in de jacuzzi of word weer zen in het spirituele bad
 • Ontspannen kan bij Elysium op vele manieren

Kies jij voor het arrangement? Maak een keuze uit de onderstaande opties en geniet van een Do It Yourself-ritueel in het wellnessresort of thuis:

 • Do it yourself Facial: start het ritueel met een peeling, breng vervolgens een hydraterend masker aan en maak het ritueel af met een liftende naverzorging.
 • Do it yourself Hamam: scrub je huid om de dode huidcellen te verwijderen en was jezelf daarna met de olijfzeep. Verzorg de huid met een olijf bodycrème en was tot slot je haar met de eau de cologne lotion.
 • Uyuni voor thuis: start met een zuiverende lichaamspakking, verzorg je haar met het conditionerende haarmasker en sluit af met de verkoelende body mist.
 • Bruistablet voor thuis: stap in een bad met daarin het opgeloste bruistablet, verwijder de dode huidcellen met de scrubhandschoen en verzorg de huid daarna met de sinaasappel bodycrème.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 24 december 2022 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Bijkomende kosten: op vrijdag, zaterdag, zondag en badkledingdagen geldt een toeslag van € 5,95 p.p., te voldoen aan Elysium.
Reserveren: verplicht online via elysium.nl/verzilveren met gebruik van je groupon-codes. Per mail ontvang je een bevestiging, zonder deze bevestiging is je reservering niet compleet.
Annuleren: niet mogelijk zodra de reservering definitief is gemaakt.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. het dragen van badjas, handdoek en slippers is verplicht. Deze kan je zelf meenemen, maar ze zijn ook te huur bij Elysium. Toegang is vanaf 18 jaar. Bij twijfel mag Elysium om een legitimatiebewijs vragen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Elysium

Op 16 autominuten van Rotterdam vind je wellnessresort Elysium. Met meer dan 25 verschillende sauna’s en wel negentien binnen- en buitenzwembaden is Elysium in Bleiswijk een wellnesswereld op zich. Waan je in Arabische sferen in de Turkse Hamam of de Marrakech-sauna of ga voor een meer noordelijk gevoel in de Finse blokhutsauna. Om je wellnessdag af te maken trakteer je jezelf op een beautybehandeling of massage. Trek gekregen? In het restaurant is er genoeg keuze aan o.a. kleine hapjes, fijne drankjes en stevige lunch.