Geen nieuwe meldingen

Deltapark Neeltje Jans

Faelweg 5, Vrouwenpolder

Deltapark Neeltje Jans: dagentree voor een kind of volwassene voor het attractiepark in Vrouwenpolder

Tot 30% korting.
1.000+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Wie Zeeland zegt, zegt ook water - ga voor een spetterende dag in het groots opgezette themapark Neeltje Jans.

Wat je krijgt

  • Dagentree voor 1 kind (4-11 jaar) of 1 volwassene (12+)
  • Geldigheid: alle dagen van de week t/m 3 november 2019
  • Tijden: dagelijks geopend van 10.00-17.00 uur
  • Locatie: Deltapark Neeltje Jans, Faelweg 5 in Vrouwenpolder

Een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans in Zeeland is voor groot én klein bijna een must. Naast de vele attracties die álles met water te maken hebben - denk aan een heus waterpark met een 60 m lange waterglijbaan en de waterspeelplaats - zijn de zeehonden- en zeeleeuwenshows echte publiekstrekkers, sta je oog in oog met haaien en ontdek je het onderwaterleven van de Oosterschelde en de Noordzee.

Onlosmakelijk verbonden met Zeeland zijn natuurlijk de Deltawerken en de watersnoodramp die aan de bouw ervan voorafging. In een 3D-animatie ga je terug in de tijd en neem je (gelukkig niet letterlijk) een duik in de gebeurtenissen in de nacht van 31 januari 1953. Tot slot zijn er rondleidingen in het binnenste van de stormvloedkering. Een dag in de buitenlucht met veel indrukken maakt natuurlijk hongerig. En dan is een Zeeuwse lunch of een pan mosselen precies wat je nodig hebt. Ga ervoor zitten in één van de restaurants op het park.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Deltapark Neeltje Jans voor de door jou aangekochte optie.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: de waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs. Niet geldig i.c.m. andere acties. Kinderen van 0-1 jaar hebben gratis toegang. Exclusief parkeerkosten à € 7,50, ter plaatse te voldoen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Deltapark Neeltje Jans

Zeeland is het natuurlijke decor van Deltapark Neeltje Jans, een spectaculair attractiepark waar de zilte zee de verbindende factor is. In dit park kan je genieten van zeedieren, spetterende attracties en natuurlijk de wereldberoemde Deltawerken midden in de bijzondere Zeeuwse natuur. Neeltje Jans is voor het hele gezin een afwisselende dag uit. Met name kinderen genieten hier met volle teugen van attracties als de zeehonden- en zeeleeuwenshows, de walviswereld, waterpark Aquasplash en het Bluereef Aquarium Zeeland.

Deltapark Neeltje Jans

Kinderactiviteiten, Pretpark, Tickets & Evenementen, Gezin, Gezinsattractie