Tot 52% korting.
Kies optie

In een Notendop


Door de toplocatie van De Duvel in een bruisend stukje Amsterdam zal een diner hier de start zijn van een sfeervolle avond.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Kies uit 5 opties

  • € 19,99 voor een driegangendiner à la carte voor 1 pers. (waarde € 40)
  • € 38,99 voor een driegangendiner à la carte voor 2 pers. (waarde € 80)
  • € 57,99 voor een driegangendiner à la carte voor 3 pers. (waarde € 120)
  • € 76,99 voor een driegangendiner à la carte voor 4 pers. (waarde € 160)
  • € 114,99 voor een driegangendiner à la carte voor 6 pers. (waarde € 240)

Ga op in het gebruis en de gezelligheid van de Pijp en begin je avond op een Duivels goede manier. Iets dat extra makkelijk gaat gezien de vrije keuze van de kaart. Je kiest in ieder geval een voor-, hoofd- en nagerecht. En om het diner zo verrassend mogelijk te houden, werkt de chef met een regelmatig wisselende menukaart. Krijg een idee van wat je zoal kan verwachten met deze voorbeelden van gerechten van de chef: je diner kan je van start gaan met een Buffel-burrata met wilde tomaten, salsa verde en knoflook-crostini, vervolgen met een klassieke Kipsaté met hete boontjes, pindasaus, rijst en frites uit Zuyd en de boel aftoppen met een fijne slice New York cheesecake.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf 1 november 2018 t/m 28 februari 2019 op maandag t/m donderdag en zondag (m.u.v. 22 december 2018 t/m 6 januari 2019 en feestdagen).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 4 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Exclusief drankjes. Reserveer tijdig om verzekerd te zijn van de gewenste beschikbaarheid. Op donderdag uitsluitend binnenkomen om 18.00 uur, je hebt dan de tijd om tot 20.00 uur te dineren. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Duvel


Midden in de Pijp in Amsterdam, in een zijstraat van de bruisende Albert Cuypstraat en om de hoek van het idyllische Sarphatipark, vind je De Duvel: een iconische zaak waar je al meer dan 25 jaar terecht kan voor een ongedwongen kop koffie, lunch, diner en een meer dan gezellige borrel. Chef-kok Patrick Roest en zijn keukenteam toveren gerechten op tafel waarin veelvuldig gebruik wordt gemaakt van lokale en biologische producten. Op de wisselende menukaart vind je internationale gerechten met een ruime selectie aan vegetarische opties.

De Duvel

Restaurant, Frans restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.