Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Schotsweg 7,, Staphorst

Wijnproeverij voor 2 tot 10 personen op De Kasteelhoeve

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Geniet op een prachtige locatie van een uitgebreid assortiment wijnen, een sfeervolle tuin en kunst in alle vormen en maten.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Een goed glas wijn is als een klassiek concert: sommige mensen horen de klavecimbel, terwijl andere mensen zich richten op de gelakte pinknagel van de dirigent. Ontdek de overeenkomsten en verschillen tussen mens en wijn tijdens de wijnproeverij op De Kasteelhoeve.

Kies uit de volgende opties

  • € 14,99 voor een wijnproeverij voor 2 personen (waarde € 35)
  • € 19,99 voor een wijnproeverij voor 3 personen (waarde € 52,50)
  • € 24,99 voor een wijnproeverij voor 4 personen (waarde € 70)
  • € 36,99 voor een wijnproeverij voor 6 personen (waarde € 105)
  • € 59,99 voor een wijnproeverij voor 10 personen (waarde € 175)

Aan de rand van het kronkelriviertje De Reest en dichtbij de grens tussen Overijssel en Drenthe vind je De Kasteelhoeve. Op deze mooie locatie kan je genieten van de natuur, rust en verschillende soorten wijn. Tijdens de proeverij proef je 10 soorten wijnen, waaronder diverse rode en witte wijnen. Gewoonlijk wordt de proeverij in de beeldentuin gehouden, maar het kan natuurlijk voorkomen dat het een dagje regent. Geen probleem, dan geniet je gewoon van de heerlijke wijnen in de knusse galerie. Na een uitgebreide uitleg van de gastheer of gastvrouw, kan je bovendien eindelijk al jouw prangende vragen stellen over die ene Pinot Noir. Drinken op een lege maag is niet handig, noch verstandig, daarom worden er tijdens de proeverij diverse kazen met stokbrood geserveerd. Is nog lekker ook. Als afsluiter krijg je twee bijzondere likeuren en daarna kunnen jij en jouw gezelschap terugkijken op een bijzonder sfeer- en smaakvolle 120 minuten.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag en zaterdag (m.u.v feestdagen, 6 april, 15 juni, 12 oktober en 7 december).
Aankoop: maximaal 3 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online via https://www.kasteelhoeve.nl/reserveer-nu, o.v.v. Groupon.
met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren via de knop in de bevestigingsmail, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: minimumleeftijd 18 jaar. De wijnproeverij duurt 2 uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Kasteelhoeve

De Kasteelhoeve in IJhorst heeft een uitgebreide selectie kwaliteitswijnen afkomstig van kleine wijnboeren van over de gehele wijnwereld. Denk aan Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Duitsland, Slovenië, Oostenrijk. Maar ook buiten Europa zijn herkomstlanden als Zuid-Afrika, Chili, Argentinië, Australië en Nieuw-Zeeland te vinden in de shop. Met dit riante wijnaanbod is het niet zo gek dat heel Nederland vertegenwoordigd is in het klantenbestand van De Kasteelhoeve. Dit komt ook doordat ze zijn gespecialiseerd in het hosten van wijnproeverijen aan huis. En zo dus van Limburg tot Groningen hun passie voor wijn kunnen overbrengen. Je kan er ook voor kiezen om naar De Kasteelhoeve - in de driehoek Meppel, Hoogeveen, Zwolle - zelf te komen voor een proeverij, wat vooral met zonnig weer een echte aanrader is. Je neemt dan plaats in de tuin terwijl je geniet van bijzondere wijnen. En je steekt er nog wat van op ook.