sluit
TTD Launch

De Kasteelhoeve

Schotsweg 7,, Staphorst

Wijnproeverij voor 2 tot 10 personen op De Kasteelhoeve

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode MOBILE. Eindigt 8-6.
Code toepassen

In een Notendop

Geniet op een prachtige locatie van een uitgebreid assortiment wijnen, een sfeervolle tuin en kunst in alle vormen en maten.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Een goed glas wijn is als een klassiek concert: sommige mensen horen de klavecimbel, terwijl andere mensen zich richten op de gelakte pinknagel van de dirigent. Ontdek de overeenkomsten en verschillen tussen mens en wijn tijdens de wijnproeverij op De Kasteelhoeve.

Kies uit de volgende opties

  • € 14,99 voor een wijnproeverij voor 2 personen (waarde € 35)
  • € 19,99 voor een wijnproeverij voor 3 personen (waarde € 52,50)
  • € 24,99 voor een wijnproeverij voor 4 personen (waarde € 70)
  • € 36,99 voor een wijnproeverij voor 6 personen (waarde € 105)
  • € 59,99 voor een wijnproeverij voor 10 personen (waarde € 175)

Aan de rand van het kronkelriviertje De Reest en dichtbij de grens tussen Overijssel en Drenthe vind je De Kasteelhoeve. Op deze mooie locatie kan je genieten van de natuur, rust en verschillende soorten wijn. Tijdens de proeverij proef je 10 soorten wijnen, waaronder diverse rode en witte wijnen. Gewoonlijk wordt de proeverij in de beeldentuin gehouden, maar het kan natuurlijk voorkomen dat het een dagje regent. Geen probleem, dan geniet je gewoon van de heerlijke wijnen in de knusse galerie. Na een uitgebreide uitleg van de gastheer of gastvrouw, kan je bovendien eindelijk al jouw prangende vragen stellen over die ene Pinot Noir. Drinken op een lege maag is niet handig, noch verstandig, daarom worden er tijdens de proeverij diverse kazen met stokbrood geserveerd. Is nog lekker ook. Als afsluiter krijg je twee bijzondere likeuren en daarna kunnen jij en jouw gezelschap terugkijken op een bijzonder sfeer- en smaakvolle 120 minuten.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag en zaterdag (m.u.v feestdagen, 6 april, 15 juni, 12 oktober en 7 december).
Aankoop: maximaal 10 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online via https://www.kasteelhoeve.nl/reserveer-nu, o.v.v. Groupon.
met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren via de knop in de bevestigingsmail, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: minimumleeftijd 18 jaar. De wijnproeverij duurt 2 uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Kasteelhoeve

Al sinds 1999 importeert De Kasteelhoeve kwaliteitswijnen vanuit de hele wereld. Het assortiment bestaat uit wijnen uit o.a. Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Argentinië, Australië en Nieuw-Zeeland. Over wijn kan natuurlijk veel gezegd worden, maar een ieder weet: spreken is zilver, proeven is goud. Daarom biedt De Kasteelhoeve wijnproeverijen, die je o.a. gewoon bij jou thuis kan organiseren. De wijnadviseur komt langs met verschillende wijnen en leert je over o.a. de herkomst en druifsoorten. Zo proef je op een avond uiteenlopende wijnen en kom je erachter welke wijn je nou écht lekker vindt. Een bezoek aan De Kasteelhoeve zelf in Staphorst is ook de moeite waard. De idyllische Kasteelhoeve is omgeven door groen. Het getjilp van de vogels en het geruis van de bladeren zorgen voor een gevoel van welbehagen en ontspanning. Geniet er van een expositie, bezoek de gigantische tuin en - als je er dan toch bent - proef op locatie enkele van de wijnen.