De Kromme Watergang

2 Michelin-sterren: geniet van een driegangenlunch bij Michelinster-restaurant De Kromme Watergang

Kies optie

In een Notendop


De Kromme Watergang kreeg 2 Michelin-sterren toegekend vanwege koken “met precisie en persoonlijkheid” en ontving 18,5 GaultMillau-punten.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Een Groupon Local Star!

Als smaakpapillen heel erg tevreden zijn laten ze monden glimlachen en halen ze stembanden over om oude Motown-hits te zingen. It takes two (or four, or ten) om lekker te lunchen bij De Kromme Watergang.

Kies uit 4 opties

  • € 49,99 voor een gastronomische driegangenlunch voor 1 persoon
  • € 99,99 voor een gastronomische driegangenlunch voor 2 personen
  • € 199,99 voor een gastronomische driegangenlunch voor 4 personen
  • € 499,99 voor een gastronomische driegangenlunch voor 10 personen

Een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert waar je de samenstelling niet van kent, enkel dat ze 2 Michelin-sterren waard zijn, dat kan je met deze lunch van drie gangen verwachten. Het menu is dan ook à la humeur du chef. Dagelijks tovert hij met het andere keukenpersoneel weer iets unieks op je bord. De keuken is gespecialiseerg in vis-, schaal- en schelpdieren, die worden bereid met gezuiverd zeewater, voor een authentieke en verse smaak. Alle producten zijn in feite dagvers, de groenten en fruit komen zelfs uit de biologische tuin voor de deur.

Voorwaarden


Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado. Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op 0117 348 696 óf via e-mail op info@krommewatergang.nl o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Kromme Watergang


De Kromme Watergang komt in veel (bucket)lijstjes voor dezer dagen. De fameuze uitspanning in Zeeuws-Vlaanderen vergaarde 2 Michelin-sterren en bovendien 18 GaultMillau-punten van de maximale 20.

Al 23 jaar staan gastvrijheid én stijlvol dineren hoog in het vaandel bij het stijlvolle restaurant in het Zeeuwse Hoofdplaat dat plaats 18 bezet in de lijst van Lekker 2019. Meesterkok/chef Edwin Vinke werd in 2011 door Gault & Millau uitgeroepen tot Chef van het jaar. En eigenaren Blanche Vinke en Eliza de Vos wonnen in 2013 de Natonale Hennessy Gastvrijheidsprijs. Niet voor niets want eenieder die het restaurant bezoekt, wordt als een koning/koningin ontvangen.

De Kromme Watergang

Restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.