sluit
V-Day

De Kromme Watergang

Slijkplaat 6, Hoofdplaat

Twee Michelinsterren: 5-gangendiner van de chef, naar keuze incl. overnachting bij De Kromme Watergang

Kies optie

In een Notendop

De Kromme Watergang kreeg 2 Michelinsterren toegekend vanwege koken “met precisie en persoonlijkheid” en ontving 18 GaultMillau-punten.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

De Engelsen hebben het over “Sophistication”, onze oosterburen zeggen jubelend “Eleganz” en de Fransen slaken gilletjes als ze iets “Raffinement” vinden. Maar wij Nederlanders verwijzen liefhebbers van verfijnd eten, kunst, passie en ontspanning graag naar De Kromme Watergang.

Kies uit 4 opties

  • € 114 voor een gastronomisch vijfgangendiner van de chef voor 1 persoon
  • € 228 voor een gastronomisch vijfgangendiner van de chef voor 2 personen
  • € 454 voor een gastronomisch vijfgangendiner van de chef voor 4 personen

  • € 419 voor een gastronomisch vijfgangendiner van de chef incl. een overnachting en ontbijt voor 2 personen

De keuken van De Kromme Watergang is het hart van het bekroonde restaurant - de plek waar meesterkok Edwin Vinke zich uitleeft en waar hij met beleving, gevoel en concentratie verfijnde gerechten bereid. Verse ingrediënten worden zorgvuldig uitgezocht en verdwijnen vervolgens in de hoge pannen van Edwin.

Twee voorgerechten, een tussengerecht, een hoofdgerecht en een dessert waar je de samenstelling niet van kent, enkel dat ze 2 Michelinsterren-waardig zijn, dat kan je met dit diner van vijf gangen verwachten. Het menu is dan ook à la humeur du chef. Dagelijks tovert hij met zijn witte brigade weer iets unieks op je bord. De keuken is gespecialiseerd in vis-, schaal- en schelpdieren die worden bereid met gezuiverd zeewater, voor een authentieke en verse smaak. Alle producten zijn in feite dagvers, de groenten en het fruit komen zelfs uit de biologische tuin voor de deur.

Wanneer je kiest voor een vijfgangendiner inclusief een overnachting verblijf je in een zeesuite waarin je de karakteristieke elementen van De Kromme Watergang terugziet: klassiek wit met een vleugje stijlvol zwart. Het mooie van deze suites is dat ze uitzicht bieden op de Westerschelde. Na een sprookjesachtige nacht in een van de suites krijg je een heus Zeeuws ontbijt geserveerd.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m vrijdag en zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten toeristenbelasting van € 1,25 p.p.p.n. bij de optie incl. overnachting.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op 0117 348 696, o.v.v. Groupon. Voor de optie incl. overnachting online reserveren via gr.pn/KrommeWatergang, met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: kiezen voor een suite is niet mogelijk, dit wordt ingedeeld o.b.v. beschikbaarheid. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Het diner is exclusief drankjes. Bij een overnachting is ontbijt inbegrepen. Beperkte beschikbaarheid op vrijdag. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Kromme Watergang

De Kromme Watergang komt in veel (bucket)lijstjes voor dezer dagen. De fameuze uitspanning in Zeeuws-Vlaanderen vergaarde 2 Michelin-sterren en bovendien 18 GaultMillau-punten van de maximale 20.

Al 23 jaar staan gastvrijheid én stijlvol dineren hoog in het vaandel bij het stijlvolle restaurant in het Zeeuwse Hoofdplaat dat plaats 18 bezet in de lijst van Lekker 2019. Meesterkok/chef Edwin Vinke werd in 2011 door Gault & Millau uitgeroepen tot Chef van het jaar. En eigenaren Blanche Vinke en Eliza de Vos wonnen in 2013 de Natonale Hennessy Gastvrijheidsprijs. Niet voor niets want eenieder die het restaurant bezoekt, wordt als een koning/koningin ontvangen.