De Kromme Watergang

2 Michelin-sterren: geniet van een zesgangendiner van de chef, naar keuze incl. overnachting bij De Kromme Watergang

Kies optie

In een Notendop


De Kromme Watergang kreeg 2 Michelin-sterren toegekend vanwege koken “met precisie en persoonlijkheid” en ontving 18,5 GaultMillau-punten.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Een Groupon Local Star!

De Engelsen hebben het over ‘Sophistication’, onze zuiderburen zeggen jubelend ‘Eleganz’ en de Fransen slaken gilletjes uit als ze iets ‘Raffinement’ vinden. Maar wij Nederlanders verwijzen liefhebbers van verfijnd eten, kunst, passie en ontspanning graag naar De Kromme Watergang.

Kies uit 5 opties

  • € 109 voor een zesgangendiner van de chef voor 1 persoon
  • € 219 voor een zesgangendiner van de chef voor 2 personen
  • € 434 voor een zesgangendiner van de chef voor 4 personen

  • € 389 voor een zesgangendiner van de chef voor 2 personen incl. een overnachting + ontbijt
  • € 779 voor een zesgangendiner van de chef voor 4 personen incl. een overnachting + ontbijt

De keuken van De Kromme Watergang is het hart van het bekroonde restaurant - de plek waar meesterkok Edwin Vinke zich uitleeft en waar hij met beleving, gevoel en concentratie de meest verfijnde gerechten bereid. Verse ingrediënten worden zorgvuldig uitgezocht en verdwijnen vervolgens in de hoge pannen van Edwin.

Twee voorgerechten, twee tussengerechten, een hoofdgerecht en een dessert waar je de samenstelling niet van kent, enkel dat ze 2 Michelin-sterren waard zijn, dat kan je met dit diner van 6 gangen verwachten. Het menu is dan ook á la humeur du chef. Dagelijks tovert hij met het andere keukenpersoneel weer iets unieks op je bord. De keuken is gespecialiseerd in vis-, schaal- en schelpdieren die worden bereid met gezuiverd zeewater, voor een authentieke en verse smaak. Alle producten zijn in feite dagvers, de groenten en fruit komen zelfs uit de biologische tuin voor de deur.

Wanneer je kiest voor een 6-gangendiner inclusief overnachting verblijf je in een zeesuite waarin je de karakteristieke elementen van De Kromme Watergang terug ziet: klassiek wit met een vleugje stijlvol zwart. Het mooie van deze suites is dat ze uitzicht bieden over de Westerschelde. Na een sprookjesachtige nacht in een van de suites krijg je een heus Zeeuws ontbijt geserveerd.

Voorwaarden


Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m vrijdag en zondag (m.u.v. feestdagen). Let op: niet geldig op zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado. Let op: Groupon-promotiecodes kunnen niet gebruikt worden voor deze deal.
Bijkomende kosten: toeristenbelasting van € 1,25 p.p.p.n. bij een overnachting.
Reserveren: voor het diner verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op 0117 348 696 óf via e-mail op receptie@krommewatergang.nl en voor de opties met overnachting verplicht minimaal 48 uur van tevoren online op gr.pn/KrommeWatergang o.v.v. Groupon.
Meer info: het diner is exclusief drankjes. Bij een overnachting is ontbijt inbegrepen. Je kan niet kiezen in welke suite je overnacht, dit wordt ingedeeld o.b.v. beschikbaarheid. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Kromme Watergang


De Kromme Watergang komt in veel (bucket)lijstjes voor dezer dagen. De fameuze uitspanning in Zeeuws-Vlaanderen vergaarde 2 Michelin-sterren en bovendien 18 GaultMillau-punten van de maximale 20.

Al 23 jaar staan gastvrijheid én stijlvol dineren hoog in het vaandel bij het stijlvolle restaurant in het Zeeuwse Hoofdplaat dat plaats 18 bezet in de lijst van Lekker 2019. Meesterkok/chef Edwin Vinke werd in 2011 door Gault & Millau uitgeroepen tot Chef van het jaar. En eigenaren Blanche Vinke en Eliza de Vos wonnen in 2013 de Natonale Hennessy Gastvrijheidsprijs. Niet voor niets want eenieder die het restaurant bezoekt, wordt als een koning/koningin ontvangen.

De Kromme Watergang

Restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.