In een Notendop
De Kromme Watergang kreeg 2 Michelinsterren toegekend vanwege koken “met precisie en persoonlijkheid” en ontving 18 GaultMillau-punten.
Over deze deal
Functie, uitwerking en combinatiekracht van ingrediënten is te leren, creativiteit, verfijning en ervaring niet - en juist die maken van die ingrediënten gedenkwaardige gerechten. Leer gastronomische artisticiteit ervaren bij De Kromme Watergang.
Kies uit 4 opties
- € 219 voor een gastronomisch 25-gangendiner voor 1 persoon
- € 439 voor een gastronomisch 25-gangendiner voor 2 personen
-
€ 879 voor een gastronomisch 25-gangendiner voor 4 personen
- € 639 voor een gastronomisch 25-gangendiner incl. een overnachting en ontbijt voor 2 personen
Michelin-diner in Zeeland? Bij De Kromme Watergang in Hoofdplaat ben je welkom voor een uitgebreide kennismaking met de wonderlijke keuken van een tweesterrenrestaurant. 25 gastronomische gangen lang word je verrast met culinaire kunstwerken van chef Edwin Vinke. Eten bij De Kromme Watergang is een bijzonder uitje in Zeeland. Een ervaring om te delen met je geliefde, je beste vrienden of je familie. Het Michelin-diner met overnachting biedt je de kans om langer van de speciale gelegenheid te genieten. De hoofdrol van dit menu wordt onnavolgbaar vertolkt door zeesterren: zeevruchten die gastronomisch bereid en gepresenteerd worden op sterrenniveau.
Maar liefst vijfentwintig gastronomische gerechten ga je ervaren bij het bekroonde ‘kooktheater’ van Zeeland: 25 smaaksensaties waar je de samenstelling niet van kent, enkel dat ze 2 Michelinsterren waard zijn. Het menu is dan ook á la humeur du chef. Dagelijks tovert meesterkok Edwin Vinke met de rest van zijn witte brigade weer iets unieks op je bord. Het restaurant is gespecialiseerd in vis-, schaal- en schelpdieren die worden bereid met gezuiverd zeewater, voor een authentieke en verse smaak. Alle producten zijn in feite dagvers, de groenten en het fruit komen zelfs uit de biologische tuin voor de deur. De keuken van De Kromme Watergang is het hart van het bekroonde restaurant - de plek waar chef Vinke zich uitleeft en waar hij met beleving, gevoel en concentratie de meest verfijnde gerechten bereid. Verse ingrediënten worden zorgvuldig uitgezocht en verdwijnen vervolgens in de hoge pannen van Edwin.
Deal-Voorwaarden
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten toeristenbelasting van € 1,25 p.p.p.n. bij de optie incl. overnachting.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op 0117 348 696, o.v.v. Groupon. Voor de optie incl. overnachting online reserveren via gr.pn/KrommeWatergang, met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: kiezen voor een suite is niet mogelijk, dit wordt ingedeeld o.b.v. beschikbaarheid. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Het diner is exclusief drankjes. Bij een overnachting is ontbijt inbegrepen. Beperkte beschikbaarheid op vrijdag. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Over De Kromme Watergang
De Kromme Watergang komt in veel (bucket)lijstjes voor dezer dagen. De fameuze uitspanning in Zeeuws-Vlaanderen vergaarde 2 Michelin-sterren en bovendien 18 GaultMillau-punten van de maximale 20.
Al 23 jaar staan gastvrijheid én stijlvol dineren hoog in het vaandel bij het stijlvolle restaurant in het Zeeuwse Hoofdplaat dat plaats 18 bezet in de lijst van Lekker 2019. Meesterkok/chef Edwin Vinke werd in 2011 door Gault & Millau uitgeroepen tot Chef van het jaar. En eigenaren Blanche Vinke en Eliza de Vos wonnen in 2013 de Natonale Hennessy Gastvrijheidsprijs. Niet voor niets want eenieder die het restaurant bezoekt, wordt als een koning/koningin ontvangen.