Geen nieuwe meldingen

De Sokken Club

Waardebon voor Happy socks en boxers bij De Sokken Club

Tot 61% korting.
100+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Besteed je bon aan de vrolijke en comfortabele Happy sokken en boxers in de online shop van De Sokken Club.

Wat je krijgt

Kies uit 4 opties

  • € 9,99 voor een waardebon van € 20 voor het volledige assortiment
  • € 14,99 voor een waardebon van € 30 voor het volledige assortiment
  • € 19,99 voor een waardebon van € 45 voor het volledige assortiment
  • € 24,99 voor een waardebon van € 65 voor het volledige assortiment

Olijke sokken voor de dames en net zo feestelijke sokken én boxers voor mannen vind je bij De Sokken Club. De waardebon is geldig voor het gehele assortiment, dus of je nu voor stippen, hartjes, slierten of een panterprint gaat: met deze sokken en boxers val je sowieso op.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 1 september 2017.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bestellen: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 1 september 2017 je Happy socks of boxers. Bestellen doe je op https://www.desokkenclub.nl/ met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: voor de waardebon van € 20 geldt een minimale besteding van € 30, voor die van € 30 een minimale besteding van € 45, voor die van € 45 een minimale besteding van € 65 en die van € 65 een minimale besteding van € 90. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Sokken Club

Deze online sokfanaten willen hun liefde voor hippe sokken en boxers delen met de rest van Nederland. Met hun ruime aanbod aan Happy Socks sokken kunnen de wildste combinaties gemaakt worden. Wie meer zoekt dan vrolijke en hippe sokken neemt een duik in het assortiment hip ondergoed, sportsokken of nette dressed socks voor heren.