De Verhuis-Butler

4, 6 of 8 uur verhuizen incl. transport en twee óf drie verhuizers met De Verhuis-Butler

Tot 65% korting.
Kies optie
Geef als kado
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

In een Notendop


Bespaar jezelf moeite, stress en een kromme rug met twee óf drie ervaren professionele verhuizers inclusief transport van A naar B.

Wat je krijgt


Anders dan een oude bestelbus met pruttelende motor en de spoorwegen in een grauwe winterperiode kan je op professionele ‘verhuisdozensjouwers’ met hun transport wel blind vertrouwen. Kom zonder slag of stoot van A naar B met De Verhuis-Butler.

Kies uit 6 opties

 • € 149 voor 4 uren verhuisservice incl. transport met 2 verhuizers (waarde € 360)
 • € 199 voor 6 uren verhuisservice incl. transport met 2 verhuizers (waarde € 540)
 • € 249 voor 8 uren verhuisservice incl. transport met 2 verhuizers (waarde € 720)

 • € 199 voor 4 uren verhuisservice incl. transport met 3 verhuizers (waarde € 540)
 • € 299 voor 6 uren verhuisservice incl. transport met 3 verhuizers (waarde € 810)
 • € 399 voor 8 uren verhuisservice incl. transport met 3 verhuizers (waarde € 1.080)

Een te kleine auto, geen ruimtelijk inzicht om die auto in te ruimen en onhandig met het tillen van waardevolle spullen. Het zijn problemen die elke onervaren verhuizer kent. Met deze deal is dat verleden tijd. Het enige wat jij hoeft te doen is in te schatten hoeveel tijd de professionele verhuizers nodig hebben om van Rotterdam naar huis A te komen, de hele mikmak in te pakken om het vervolgens naar B te vervoeren. Afhankelijk van of je makkelijk afstand neemt van spullen of liever elke cd en knuffel meesleept, kies je voor 4, 6 of 8 uur en of je hulp wilt van twee of drie verhuis-butlers. De betrouwbare mannen gaan hard aan de slag voor je, bewaken het proces, en zorgen er voor dat stress in ieder geval niet meeverhuisd wordt naar de nieuwe woning.

Let op: het wordt aangeraden om even te bellen met De Verhuis-Butler vóórdat je je groupon koopt om zeker te weten of het mogelijk is om op de door jou gewenste datum te verhuizen.

Bijkomende kosten en mogelijkheden:

 • Extra verhuizer: € 35 per uur
 • Huur van verhuiskratten: € 1,50 per krat + € 1,50 borg
 • Huur van een verhuislift: € 90 per uur (minimale afname van een uur)
 • Toeslag voor verhuizen op zaterdag: 15% van je groupon-prijs
 • Toeslag voor verhuizen op zon- en feestdagen: 50% van je groupon-prijs
 • Exclusief eventuele parkeerkosten
 • Voorrijkosten: binnen Rotterdam geen voorrijkosten, daar buiten geldt een toeslag van € 0,49 per km
 • Overschrijding van de uren op de groupon: € 30 per kwartier
 • Upgrade naar grotere auto mogelijk: 35 m³, 50 m³ of 60 m³, neem contact op voor de mogelijkheden

Alle bijkomende kosten betaal je via factuur direct aan De Verhuis-Butler.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per adres te gebruiken.
Bijkomende kosten: op zaterdag geldt een toeslag van 15%, en op zon- en feestdagen een toeslag van 50% van de door jou betaalde Groupon-prijs (de toeslag betaal je via een factuur direct aan De Verhuis-Butler). Exclusief eventuele parkeerkosten. Voor verhuizen binnen Rotterdam gelden geen voorrijkosten, daar buiten geldt € 0,49 toeslag per km. Wanneer de verhuisduur op je groupon wordt overschreden, wordt er € 30 per kwartier in rekening gebracht. De tijd gaat in vanaf het moment van wegrijden van de verhuizers vanaf de vestiging (file-tijd wordt niet meegerekend).
Reserveren: verplicht minimaal 7 dagen van tevoren via e-mail op info@deverhuisbutler.nl óf telefonisch op 0642 067 874, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je afgedrukte groupon. Niet geldig voor verhuizingen van en naar de Waddeneilanden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Verhuis-Butler


De Verhuis-Butler staat altijd voor je klaar als je zorgeloos wil verhuizen. Opererend vanuit Rotterdam zorgen de ervaren manschappen ervoor dat jouw waardevolle spullen probleemloos van A naar B komen. Of het nu voor particulieren, bedrijven of overheidsinstellingen is maakt daarbij niet uit. Evenals of het om nationale of internationale verhuizingen gaat. Banken, stoelen en andere voorwerpen worden met gebruik van verhuisdozen, liften en verhuiswagen met hetzelfde gemak naar de derde etage van een flat verhuisd als een vakantiehuisje in Zuid-Spanje. Door het proces van begin tot eind te begeleiden wordt er zo efficiënt en secuur mogelijk gewerkt. Hierdoor wordt stress weggenomen en gezorgd dat je jezelf alleen nog maar druk hoeft te maken over de indeling van het nieuwe huis.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.