sluit
TTD Launch

De Zijderoute

Schaepmanstraat 104, Amsterdam

Acupunctuur-behandeling, naar keuze met shiatsu olie massage bij De Zijderoute in Amsterdam

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode DUO. Eindigt 9-6.
Code toepassen
Meer dan 40 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Laat je behandelen volgens eeuwenoude traditionele Chinese geneeskunde met een acupunctuur-behandeling en shiatsu massage.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Acupunctuur-behandeling, naar keuze met shiatsu olie massage
  • Bij de vestiging in Amsterdam te boeken
  • De behandeltijd is inclusief een intakegesprek van 15 minuten
  • De acupunctuur behandeling duurt 60 minuten
  • Neem je ook de ontspannende shiatsu olie massage erbij, dan duurt de behandeling 75 minuten
  • De behandeling wordt uitgevoerd door eigenaar Zohar Steg of een andere acupuncturist
  • Deze behandelingen kunnen je helpen om te ontspannen en je lichaam in balans te krijgen

Acupunctuur

Acupunctuur is het bekendste onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde en wordt ingezet om je lichaam en geest te stimuleren zichzelf te genezen. Uitgangspunt is dat er in ons lichaam onzichtbare banen (meridianen) lopen voor de doorvoer van levensenergie (Qi). Wanneer deze energiedoorvoer geblokkeerd is, kunnen organen en lichaamsfuncties worden aangetast en kunnen pijn, ongemakken en ziektes ontstaan. 

Op uitgekiende plekken op je lichaam - die in verbinding staan met organen en andere lichaamsfuncties, zo leert deze behandelmethode – worden nauwgezet dunne naaldjes geplaatst. Doel is blokkades op te heffen, energie weer te laten stromen en je lijf en geest weer in balans te brengen zodat je je weer fitter en gezonder voelt en je natuurlijke weerstand vergroot wordt. 

Acupunctuur kan een waardevol hulpmiddel zijn bij stress, allergie, menstruatieklachten, menopauze, vermoeidheid, rugklachten, nekklachten, depressie, hoofdpijn, hevige transpiratie, ademproblemen, stoppen met roken, vruchtbaarheidsproblemen en afvallen.

Shiatsu

Shiatsu is een eeuwenoude massagetechniek die is ontwikkeld om de werking van spieren en organen te beïnvloeden, spanningen weg te nemen, vitaliteit te bevorderen, vermoeidheid te verlichten en de zelfhelende kracht van je lichaam te stimuleren. Tijdens de massage waarbij je je kleding aanhoudt wordt met de duimen, de vingers en de ‘ballen’ van de handpalmen druk toegepast op specifieke punten van je lijf. Uitgangspunt daarvan is blokkades opheffen om energie weer te laten stromen via je energiebanen (“meridianen”). Shiatsu wordt onder meer ingezet bij rugpijn, migraine, whiplash, spijsvertering problemen, sportblessures en hypertensie.

Aanvullende Gezondheidszorg

De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar het kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Vanaf het moment van aankoop 4 maanden geldig van maandag t/m zaterdag. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Verplicht minimaal 24 uur van tevoren via WhatsApp op 0636 303 955 of per e-mail op stegzohar@gmail.com, o.v.v. Groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. MInimaal 48 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Alleen geldig bij de vestiging in Amsterdam. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over De Zijderoute

De Zijderoute is een acupunctuur en shiatsu-salon in Amsterdam en Nijmegen. De ervaring van saloneigenaar Zohar stamt uit Israël, waar hij therapeut was, een eigen kliniek had en les gaf in Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) aan o.a. de Open Universiteit van Tel Aviv. Zohar nam zijn ervaring mee op reis, opende zijn eigen salon in Nederland en werd lid van ZHONG, een Nederlandse Vereniging voor TCG. De behandelingen die hij in zijn salon De Zijderoute biedt worden door Zohar zelf uitgevoerd of door één van de andere masseurs/acupuncturisten.