Geen nieuwe meldingen

Deezer

50% korting op Deezer Premium of Deezer HiFi

Kies optie

In een Notendop

Krijg toegang tot meer dan 56 miljoen nummers, podcasts en radiostations met een jaarabonnement op Deezer Premium of Deezer HiFi.

Over deze deal

  • 50% korting op een jaarabonnement op Deezer
  • Kies voor Deezer Premium of Deezer HiFi
  • Toegang tot 56 miljoen nummers

  • Maak kennis met nieuwe, en bekende muziek met Dagelijkse Mixes
  • Voordelen Deezer Premium: geen reclame en onbeperkt nummers downloaden
  • Voordelen Deezer HiFi: nog betere geluidskwaliteit met High Fidelity Sound incl. alle Deezer Premium-voordelen

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 13 december 2020.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Aanmelden: online inwisselen op https://gr.pn/37fKtok voor Deezer Premium of op https://gr.pn/3fDcVEu voor Deezer HiFi, maak een account aan of log in en rond je bestelling af.
Meer info: alleen geldig voor gebruikers die nooit eerder gebruik hebben gemaakt van een gratis proefperiode of promotie van Deezer (behalve voor de aanbieding van 15 dagen proefperiode) en/of die nooit eerder een betalend Deezer abonnement hadden na 27 augustus 2020. Aan het einde van de maanden actieperiode wordt het abonnement automatisch verlengd voor € 9,99 per maand voor Deezer Premium of € 14,99 voor Deezer HiFi, tenzij je je minimaal 48 uur voor het aflopen van de actieperiode afmeldt. Je kan je abonnement op elk moment opzeggen na afloop van de actieperiode. Als je je abonnement opzegt voor het einde van de actieperiode krijg je geen terugbetaling. Dit abonnement kan niet worden gecombineerd met een ander abonnement. Om het abonnement af te kunnen sluiten moet je geldige betaalgegevens en login invoeren of een account aanmaken en de algemene gebruiksvoorwaarden van Deezer accepteren. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Deezer

Met Deezer is je favoriete audio altijd binnen handbereik. Of je nou liever naar muziek, podcasts of radiostations luistert, bij Deezer ben je aan het juiste adres. In de app stel je zelf je muziekbibliotheek samen en met Deezer Premium of Deezer HiFi luister je lekker door, ook als je even geen WiFi hebt. Als je zelf even niet weet waar je naar wil luisteren gebruik je "Flow" - jouw persoonlijke soundtrack gebaseerd op je luistergedrag. En met meer dan 56 miljoen tracks raak je niet uitgeluisterd.