sluit
Gebruik code ZOMERS en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Dendera

Aert van Nesstraat 1-O, Capelle aan den IJssel

Holistische en therapeutische massage van 60 min. bij Dendera in Capelle a/d IJssel

Kies optie

In een Notendop

In deze uitgebreide massage ligt de focus op het opheffen van negatieve blokkades en op het geven van positieve energie.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
E
Eveline
4 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
april 7, 2022
Heerlijke massage, echt anders dan anders. Martin voelt precies wat je nodig hebt en zorgt dat de massage daar op aansluit. Je komt er ontspannen en lichter vandaan.
D
Diana
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
februari 7, 2022
Vorige week voor het eerst geweest voor een massage en het was ontzettend fijn! Martin nam zich de tijd om mij vantevoren goed te informeren en wat ook prettig was dat hij tijdens de massage de steeds vroeg wat wel / niet prettig was. De massage was ontspannend, professioneel en ik voelde mij daarna opgewekt en relaxed.
D
D.M.
67 beoordelingen42 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
november 10, 2021
Prima
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 1 out of 5 stars
november 5, 2021
Smoezelige ruimte. Ik voelde mij niet op mijn gemak door zijn wijze van communiceren. Hij stelt vragen die naar mijn idee niets met de behandeling te maken heeft en was absoluut niet in staat om zich in mij als klant in te leven, hoewel hij daar zelf anders over dacht. Ik heb vele massages gehad maar deze nooit meer.
I
Irene
5 beoordelingen3 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
september 5, 2021
Masseur weet goed de pijnlijke plekken te vinden en te behandelen.
C
Caroline
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juni 21, 2021
Fijne, pijn verlichtende en blokkade opheffende massages gehad voor het welzijn van lichaam en geest. Ik raad Dendera Massage aan.
G
Ger
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 3 out of 5 stars
mei 17, 2021
Had drie bezoeken gekocht. Slechte communicatie. De eerste moeten afzeggen maar dat had ik per sms gedaan en moest via whatsapp, kreeg ik later te horen. De 2e wel door maar dit is massage waar je in moet geloven. Was op her randje van ongemakkelijk. 3e laat ik maar gaan; niet voor mij.
antwoordde
Bekijk reactie +
W
Wilhelmina
15 beoordelingen11 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
mei 4, 2021
Reserveren ging soepel. Kreeg meteen een mail van de partner
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

  • 1 of 3 holistische en therapeutische massages
  • Van ongeveer 60 minuten
  • Richt zich op het opheffen van (emotionele) blokkades
  • Om je zo direct nieuwe energie te geven
  • Je wordt gemasseerd door een man

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl. Annuleren: voor reserveringen gemaakt via Groupon, kan je je reservering annuleren of wijzigen tot 24 uur voor de aanvangstijd. Na dit moment heb je geen mogelijkheid om je reservering opnieuw te plannen en geen recht op restitutie in geld. Meer info: Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Martin Doornbos

Alle informatie op www.martindoornbos.nl. Hij is een zelfstandig werkende Senior Coach - Counselor - Therapeut -Docent - Mental Trainer - Bedrijfsadviseur. Zijn missie is het mensen helpen met zijn kennis, vaardigheden, talenten en inzichten. Dit doet hij sinds 1986 en heeft sindsdien al honderden mensen geholpen om hun situatie en problemen op te lossen. Door hun werkelijke en diepe inzichten te geven in hun situatie & problemen en hoe die op te lossen. Zodat men weer blij door het leven kan. Soms met een simpel gesprek, vaak met diepte therapie. Gebaseerd op TA. en andere technieken. Heel eclectisch en integratief.