Geen nieuwe meldingen

Onbeperkt SHR 2-laserontharen van een gebied naar keuze bij Di's in Rotterdam

Beperkte tijd beschikbaar!
20+ bekeken vandaag
Kies optie
NieuwMaak nu een afspraak of later.

In een Notendop

Neem afscheid van ongewenste haartjes op je oksels, benen of bikinilijn na meerdere laserbehandelingen met SHR 2.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Met je handen in het haar zitten op een andere plek dan je hoofd kan maar één ding betekenen: je zit met je handen in het haar. Laat de SHR 2-laser een oplossing zijn bij Di’s.

Kies uit 3 opties

  • € 49 voor onbeperkt SHR 2-ontharen - oksels (waarde € 392)
  • € 99 voor onbeperkt SHR 2-ontharen - bikinilijn/Brazilian (waarde € 417)
  • € 99 voor onbeperkt SHR 2-ontharen - hele benen (waarde € 557)

SHR 2 (Super Hair Removal 2) is een ontharingsmethode die gericht is op het eiwit in de stamcellen. Het zorgt ervoor dat het type haar en soort huidskleur niet relevant meer zijn - wat betekent dat ieder huidtype kan worden behandeld. Ook speciaal aan SHR 2 is dat er wordt gewerkt met een temperatuur van 24 °C. Behandelingen vinden plaats met tussenpozen van 8 tot 12 weken. Het gewenste resultaat wordt na zo’n 8 behandelingen bereikt.

Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop in voor je eerste SHR 2-behandeling. Na inwisseling mag je tot het gewenste resultaat is behaald SHR 2-ontharen bij Di's op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Alleen geldig voor nieuwe SHR 2-klanten. Behandelingen vinden plaats met tussenpozen van 8 tot 12 weken. Gemiddeld zijn er 8 behandelingen nodig. Niet geschikt tijdens zwangerschap, bij gebruik van antibiotica en bij een verbrande huid. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Di's

In deze schoonheidssalon aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam staat aandacht voor de klant centraal. Het is niet voor niets dat ze staan voor "For Inner & Outer Beauty". Je treedt allereerst binnen in een oase van geuren en kaarsen en vervolgens word je 'stevig' in de watten gelegd met producten op plantaardige basis. Bij Di's kan je terecht voor diverse beautybehandelingen, zo maak je een afspraak voor een ontspannende massage, een gezichtsbehandeling, een huidbehandeling met microdermabrasie of een permanente ontharing met SHR 2.

Di's

Ontharen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.