sluit
TTD Launch

Di's

Weena 441B, Rotterdam

Huidverbeterende IPL-behandelingen naar keuze bij Di's in Rotterdam

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode LOKAAL. Eindigt 10-6.
Code toepassen

In een Notendop

Laat je huid stralen met diverse IPL-behandelingen, zoals couperose, acne, pigment of anti-aging.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

Net als op de weg kunnen er hinderlijke lijnen en bulten op je huid zitten en moet er af en toe groot onderhoud plaatsvinden om de doorstroming te bevorderen. Gun je huid een nieuwe weginrichting met een IPL-huidverjongingsbehandeling naar keuze bij Di’s.

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1x huidverbeterende IPL-behandeling naar keuze (waarde € 29)
  • € 49,99 voor 3x huidverbeterende IPL-behandeling naar keuze (waarde € 87)
  • € 89,99 voor 5x huidverbeterende IPL-behandeling naar keuze (waarde € 145)

Je maakt een keuze uit de volgende IPL-behandelingen:

  • Couperose
  • Acnebehandeling
  • Pigmentbehandeling
  • Anti-aging

IPL (Intense Pulsed Light) is een behandelmethode met lichtflitsen die voor verschillende huidproblemen wordt ingezet. Je kan ontsierende rode adertjes, pigmentvlekken, puistjes of fijne lijntjes in je gezicht aanpakken met het doel je huid een opfrisbeurt te geven. De behandeling duurt 30 minuten waarvan 15 minuten intake en 15 minuten behandelen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: Online reserveren via di-s.nl/reserveren. Voor eventuele vragen kan er contact worden opgenomen via WhatsApp op 0641 911 359 of telefonisch op 0103 046 057.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: een behandeling bestaat uit 15 min. intake en 15 min. behandelen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Di's

In deze schoonheidssalon aan de Weena 441B in Rotterdam staat aandacht voor de klant centraal. Het is niet voor niets dat de slogan "For Inner & Outer Beauty" is. Je treedt allereerst binnen in een oase van geuren en kaarsen en vervolgens word je 'stevig' in de watten gelegd met producten op plantaardige basis. Bij Di's kan je terecht voor diverse beautybehandelingen, zo maak je hier onder meer een afspraak voor een ontspannende massage, gezichtsbehandeling, huidbehandeling met microdermabrasie of permanente ontharing met SHR.