sluit
V-Day

Diamant Museum Amsterdam

Paulus Potterstraat 8, Amsterdam

Entreeticket voor een bezoek aan het Diamant Museum Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Zet je zonnebril op bij een bezoek aan dit museum; het heeft met stip de meest sprankelende collectie van het land.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
N
Nel
9 beoordelingen7 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
januari 6, 2022
In een woord geweldig.

Over deze deal

 • Entreeticket voor Diamant Museum Amsterdam
 • Tickets verkrijgbaar voor:
  • Jongeren (13-17 jaar oud)
  • Volwassenen (vanaf 18 jaar oud)
  • Studenten (op vertoon van studentenpas)
 • Kinderen t/m 12 jaar oud mogen gratis mee naar binnen
 • Locatie: Paulus Potterstraat 8 in Amsterdam
 • Vlakbij het Rijksmuseum en het Van Gogh-museum
 • Breng uiterlijk 1 augustus 2022 een sprankelend bezoek

In het Diamant Museum leer je hoe diamanten ontstaan, hoe ze worden gevormd en hoe ze uiteindelijk hun vorm krijgen die wij zo goed kennen en heel graag (zouden) bezitten. Je ontdekt hoe de passie van de mens voor diamanten zich heeft ontwikkeld en welke rol macht en rijkdom hierin spelen. Zo heeft het museum een schitterende collectie replica’s van historische tiara’s en kronen. Tot de permanente collectie behoren ook de kleinste geslepen diamant ter wereld, het Japanse zwaard Katana van Murano glas met 1967 diamanten en 494 robijnen en de Apenschedel, een knipoog naar de mensenschedel van kunstenaar Damien Hirst. 

The Diamond Heist

Je loopt een donkere kamer binnen en ziet aan de andere kant van de ruimte een enorme diamant staan; de grootste die je ooit gezien hebt. De lasers gaan aan en de kamer wordt gevuld met rook. Jouw missie? Die grote, blinkende diamant stelen. In een escaperoom-achtige setting waan je je een dief in de nacht tijdens een diamantroof. Met acrobatische bewegingen manoeuvreer je je langs de laserstralen onderweg naar de diamant. Één verkeerde beweging en het alarm gaat af. Durf jij het aan?

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig voor een entreeticket voor Diamant Museum Amsterdam op alle dagen van de week. Vanaf het moment van aankoop geldig t/m 1 augustus 2022.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen en gebruiken als je wil.
Tickets: ga naar diamondmuseum.com, volg de inwisselinstructies op je groupon.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. De originele waarde is gecheckt op 27 september 2021.

Over Diamant Museum Amsterdam

Het Diamant Museum bestaat sinds 2007 en is opgericht door Coster Diamonds. Amsterdam is al meer dan 400 jaar Diamantstad. Het museum ligt aan de Paulus Potterstraat in hartje centrum, vlakbij het Museumplein. Het museum is dan ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.