sluit
Gebruik code ZOMERS en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Dierenpark De Oliemeulen

Reitse Hoevenstraat 30, Tilburg

De Oliemeulen: met 1-10 personen naar het Dierenpark in Tilburg

Kies optie
Meer dan 70 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Maak meer dan 150 dieren van dichtbij mee, bekijk demonstraties, laat je gaan in de speeltuin en relax op het overdekte terras.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
C
Claudia
4 beoordelingen3 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juni 26, 2022
Mooi park zeer educatief klein maar erg leuk
Y
Yasmin
5 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juni 26, 2022
Erg leuk, de demonstraties zijn ook geweldig! Interessante dieren en een gezellig park. Niet zo kolossaal, maar gewoon ouderwets gezellig.
A
Ad
7 beoordelingen4 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
mei 9, 2022
harstikke goed
I
Ine
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 4 out of 5 stars
mei 6, 2022
Prima
M
Mijntje
14 beoordelingen10 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
mei 4, 2022
Super leuk park!
F
Fenna
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
mei 3, 2022
Prima service
Y
YM
10 beoordelingen5 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
april 27, 2022
Superleuk
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 3 out of 5 stars
april 27, 2022
Goed
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

  • Dagentree voor Dierenpark de Oliemeulen
  • Voor 1, 2, 4 of 10 personen
  • Geldig t/m 22 juli 2022

  • Kom binnen in het zelfbenoemde “Vreemdste dierenpark van Nederland” en maak kennis met de vele dieren die deze vreemde-dieren-wereld rijk is
  • Stap in de wereld van stinkdiertjes, vliegende honden, aapjes en (vogel)spinnen
  • Met een beetje geluk wordt er tijdens jouw bezoek een nieuwe bewoner geboren of leer je een hele nieuwe kant van het dierenrijk kennen tijdens een van de vele demonstraties

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Reservering is niet vereist. Je groupon is je entreebewijs. Kinderen t/m 2 jaar oud mogen gratis naar binnen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 2 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 22/07/2022 op alle dagen van de week.

Over Dierenpark De Oliemeulen

Dierenpark de Oliemeulen in de Tilburgse wijk Het Zand zegt "het vreemdste dierenpark van Nederland" te zijn. In dit dierenpark wonen veel dieren die je anders niet zo gauw zal tegenkomen. Er zijn bijvoorbeeld demonstraties met roofvogels, wurgslangen en vogelspinnen - de laatste twee mag je zelfs aanraken als je dat durft. De Oliemeulen heeft binnen- en buitenverblijven, dus op regenachtige dagen kan je ook prima een bezoekje brengen. En met meer dan 150 verschillende dieren kunnen jij en je gezelschap jullie de hele dag vermaken. Op het overdekte terras kunnen volwassenen relaxen terwijl de kinderen ravotten in de speeltuin. Op de bovenverdieping na is het park rolstoelvriendelijk gemaakt en het park doet zijn best om elk bezoek zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Dierenpark De Oliemeulen is geschikt voor schooluitjes, verjaardagen, bedrijfsuitjes en familiefeesten. En met een bushalte op loopafstand en parkeergelegenheden in de buurt is het park voor iedereen goed te bereiken.