sluit
TTD Launch

Do DELFT

Markt 80, Delft

Stadswandeling met een gids door historisch Delft via Do DELFT

Kies optie

In een Notendop

Ontdek het Delft van nu en het Delft van toen met een stadswandeling door het historische centrum inclusief puzzeltocht voor de kids.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Stadswandeling door historisch Delft
  • De wandeling met deskundige gids duurt ruim 1,5 uur
  • Zowel voor volwassenen als kinderen (0-3 jaar gratis)
  • Er is tijdens de wandeling een puzzeltocht voor de kinderen
  • De gids spreekt tijdens de wandelingen Nederlands
  • Engels- of Duitstalige wandelingen op aanvraag mogelijk

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Verplicht via Bookingtool reserveren op reserveren.groupon.nl. Niet geldig op feestdagen. Als er kinderen deelnemen, geef dit van tevoren aan i.v.m. voorbereidingen voor de puzzeltocht. Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis mee. Maximaal aantal deelnemers per gids: 25 personen. Minimaal aantal deelnemers: 6 personen. Zijn er minder dan 6 deelnemers op de gekozen datum, dan neemt Do DELFT per e-mail contact met je op om een andere datum af te spreken. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Do DELFT op het telefoonnummer: 0644 224 743. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 4 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. 6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Do DELFT

Wat is er zoal te doen in een levendige stad met een rijke historie zoals Delft? Do DELFT speelt in op die vraag door stadswandelingen te combineren met een puzzeltocht, zodat de hele familie kan opgaan in de geschiedenis en het verhaal van een van de oudste steden van Nederland. Waarom staat de Oude Kerk zo scheef? En waarom is Delfts aardewerk blauw? De gids zal je hier in geuren en kleuren over vertellen, terwijl de kinderen druk bezig zijn een spannende puzzel op te lossen.