Geen nieuwe meldingen

Drive the Passion

Audi R8 of Maserati GranTurismo S drive experience tot 60 minuten bij Drive the Passion op verschillende locaties in NL

Beperkte tijd beschikbaar!
30+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Na een uitleg en demo van de Audi R8 of Maserati GranTurismo S rijd je zelf 20, 40 of 60 minuten in een van deze supercars.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 69,99 voor een 30 min. durende ‘drive experience’ in een Audi R8 of Maserati GranTurismo
  • € 119,99 voor een 50 min. durende ‘drive experience’ in een Audi R8 of Maserati GranTurismo
  • € 149,99 voor een 70 min. durende ‘drive experience’ in een Audi R8 of Maserati GranTurismo

De ‘drive experience’ bestaat uit:

  • Ontvangst op locatie (Almere, Amsterdam, Hilversum, Arnhem, Eindhoven, Heerenveen, Rotterdam of Zwolle)
  • Uitleg en demo over de auto met blik onder de motorkap (+/- 10 min.)
  • Afhankelijk van je gekozen optie 20, 40 of 60 minuten zelf rijden (of je laten rijden als je via de instructeur wil ervaren wat de supercar kan)
  • Fotomoment in en om de auto

Audi R8

Een achtcilinder motor, gegoten in vol Duits maatwerk dat alleen het allerbeste toelaat. Een auto die geboren is uit de racerij en het Quattro-systeem dat zich al tal van jaren heeft bewezen. De sportieve kwaliteiten zorgen ervoor dat de auto zonder probleem onder alle omstandigheden de eindbaas is en blijft in het verkeer. Van binnen en buiten is de auto afgewerkt met carbon fiber, beige Alcantara-lederen stoelbekleding en een Bang & Olufsen geluidsinstallatie en nog vele andere opties die je alleen tegenkomt in exclusieve sportwagens zoals de R8. Denk aan de OZ-superleggera racevelgen en een opvallende matzwarte ‘wrap’. De doordachte technologieën van Audi, zoals het spaceframe en de hydraulisch instelbare suspensie, zorgen ervoor dat de exoot rij-eigenschappen heeft waar menig auto van Italiaanse makelij van zou dromen.

Maserati GranTurismo S

De GranTurismo S is niet zomaar een luxe auto, maar een werkpaard met meer dan 400 pk. De moderne Italiaanse carrosserie is uitdagend vormgegeven, zoals het de grootmeesters uit Modena betaamd. Onder de kap bevindt zich een indrukwekkende achtcilinder die in samenwerking met Ferrari is ontwikkeld en enorm luidruchtig is. Genoeg redenen om deze auto op posterformaat aan de muur te hangen én er een ritje in te maken.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren via e-mail op info@drivethepassion.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Let op: er geldt een Eigen Risico van € 2.500. Deze kan je ter plaatse afkopen voor € 25. In de Maserati kunnen extra personen meerijden voor € 20 p.p.. Voor deelname in het weekend (op zaterdag of zondag) geldt een toeslag van € 10 p.p. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Drive the Passion

Een droomauto rijden hoeft geen droom te blijven. Drive the Passion herkent hun eigen passie voor supercars ook bij anderen en maakt het rijden van zo'n droomauto behalve haalbaar ook tastbaar voor de liefhebbers. Drive the Passion biedt droomritten aan in een matzwarte Audi R8 of een blinkende witte Maserati GranTurismo S voor evenementen, trouwerijen, kado’s, speciale gelegenheden en promotiedoeleinden.

Drive the Passion

Vervoer, Autoverhuur, Plezier of vrije tijd
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.