sluit
TTD Launch

Rebound your mind ​

2 locaties

Duo massage of workshop massage voor 2 personen met koffie, thee en chocola bij Rebound your mind in Tilburg of Utrecht

Kies optie

In een Notendop

Leer de fijne kneepjes van masseren tijdens deze workshop terwijl je elkaar chocola voert of geniet samen een uur lang van een massage.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Kies uit een duo massage of een workshop masseren
  • Voor twee personen
  • Inclusief chocola, koffie en thee
  • Een leuk idee voor Valentijn
  • Leer de fijne kneepjes van het geven van een ontspanningsmassage
  • En verdiep je samen in de techniek van het ontspannen
  • Of denk even helemaal niet na tijdens een ontspannende duo massage
  • Duur: 60 minuten
  • Let op: op de locatie in Tilburg kan je alleen kiezen voor de workshop
  • In Utrecht zijn beide opties mogelijk

Deal-Voorwaarden

4 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op maandag t/m woensdag op de locatie in Tilburg en op donderdag, vrijdag en zondag op de locatie in Utrecht (m.u.v. feestdagen). Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als cadeau. Niet geldig in combinatie met andere acties. Reserveren is verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0682 172 645, o.v.v. Groupon. Annuleren minimaal 48 uur voor te voren, anders vervalt de geldigheid van je Groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt.

Over Rebound your mind

Blokkades, blessures en spanningen; iedereen heeft er weleens mee te maken en Rebound Your Mind helpt je er graag vanaf. Bij de vestigingen in Utrecht en Tilburg op Zoom kan de linkerhelft van Nederland terecht voor een behandeling. Denk aan sportmassages om je lichaam voor te bereiden op of te kalmeren na sportieve inspanning. Of wat dacht je van een ontspannende hot stone massage om lichaam en geest in relaxte staat te brengen. Verder staat Rebound Your Mind voor je klaar om je te begeleiden in het aanpassen van slechte gewoontes; denk aan weinig beweging gedurende de dag of een werkhouding die pijnklachten kan opleveren op de lange termijn. Rebound Your Mind geeft advies om gezonde gewoontes aan te leren en brengt lichaam en geest graag tot ontspanning met gebruik van verschillende massages. Ben je enthousiast over de behandeling en wil je dit overbrengen op anderen? Dan kan je deelnemen aan een 2-daagse stress release training. Hier leer je hoe je de behandeling aan anderen kan geven en hoe je het bij jezelf kan toepassen.