sluit
TTD Launch

Een Wijnproeverij Op Locatie

Twee uur durende wijnproeverij van natuurzuivere wijnen op locatie voor 4 tot 8 personen

Kies optie

In een Notendop

Laat je verwennen en verrijk je kennis met een proeverij van 10 verschillende witte, rode en rosé wijnen uit meerdere streken en landen.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor een wijnproeverij op locatie voor max. 4 pers. (waarde € 79)
  • € 24,99 voor een wijnproeverij op locatie voor max. 6 pers. (waarde € 114)
  • € 29,99 voor een wijnproeverij op locatie voor max. 8 pers. (waarde € 149)

Laat je verwennen en verrijk je kennis met een proeverij van 10 verschillende witte, rode en rosé wijnen uit meerdere streken en landen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op info@eenwijnproeverijoplocatie.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: verplicht 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Minimum leeftijd 23 jaar. Wijnproeverij is alleen thuis mogelijk of in overleg op een andere locatie. Geldig door heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden, Limburg en Zeeland. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Een Wijnproeverij Op Locatie

Ben je de supermarktwijnen ook ontgroeid en benieuwd wat nou precies een écht goede wijn maakt? Dat komen kenners van Een Wijnproeverij Op Locatie je maar al te graag uitleggen en vooral laten proeven. Simone Engel en Maarten van der Velden hebben al vele jaren een passie voor wijn. De wijnen die ze schenken zijn dan ook zorgvuldig uitgezocht, komen van kleine wijnboeren en zijn niet zomaar in de winkel te koop. Laat de kennis van de twee professionals op je overvloeien tijdens een wijnproeverij op locatie. Deze locatie hoeft niet per se de woonkamer of tuin te zijn, dit kan ook op het vakantieadres, kantoor of bij de club. Waar de stoelen staan maakt niet uit, Wijnproeverij Op Locatie komt door heel Nederland bij je langs. Mocht je een bepaalde wijn na de proeverij vaker willen drinken, dan kan je deze nabestellen. Jouw favoriete wijn zal dan bij jouw thuis nageleverd worden.