Geen nieuwe meldingen

Wellnessresort Elysium: dagentree, naar keuze incl. koffie/thee en lekkernij of Ceylon-beleving in Bleiswijk

Beperkte tijd beschikbaar!
Wordt veel gekocht!
Kies optie

In een Notendop

Dompel jezelf onder in weldaad, met toegang tot sauna’s en zwembaden met naar keuze een Ceylon-beleving of koffie/thee en een lekkernij.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
T
Tal
1 beoordelingen1 beoordelingen
januari 1, 2020
Was goef
S
sjanieTOP REVIEWER
29 beoordelingen24 beoordelingen
december 31, 2019
Prima service, lekker dagje relaxen
H
Hans
3 beoordelingen2 beoordelingen
december 31, 2019
Prima geregeld.
Bekijk alle beoordelingen

Wat je krijgt

  • Dagentree Wellnessresort Elysium
  • Naar keuze incl. koffie/thee en lekkernij of incl. Ceylon-beleving

  • Wat kan je verwachten bij een Ceylon-beleving?
    De beleving vindt plaats in een boeddhistische grottempel. Onderdeel van de beleving is een klank- en wierrooksessie, een warme douche, een Ceylon-scrub, een scrubmassage en een haarmasker met hoofdmassage. Tijdsduur: 45 minuten.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 7 februari 2020 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: op vrijdag, zaterdag en zondag, badkledingdagen en in de periode 21 december 2019 t/m 5 januari 2020 geldt een toeslag van € 5,25 p.p., te voldoen aan Elysium.
Reserveren: verplicht online o.b.v. beschikbaarheid via www.elysium.nl/verzilveren. Klik op "E-ticket verzilveren" en vul je grouponcode in. Na afronding ontvang je per e-mail een bevestiging. Zonder deze bevestiging is je reservering niet compleet. Voor dit e-ticket geldt een beperkte beschikbaarheid. Wacht dus niet te lang met reserveren. Het kan voorkomen dat er op de door jouw gewenste datum geen beschikbaarheid is voor dit specifieke e-ticket.
Annuleren: niet mogelijk zodra de reservering definitief is gemaakt.
Meer info: toegang is vanaf 18 jaar. Bij twijfel mag Elysium om een legitimatiebewijs vragen. Iedere maandag en iedere laatste donderdag van de maand is het badkledingdag bij Elysium. Vanaf 1 december 2019 zijn de badkledingdagen tot 17:00 uur, vanaf 17:00 uur is het dragen van badkleding niet meer toegestaan. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Elysium

Op 16 autominuten van Rotterdam vind je wellnessresort Elysium. Met meer dan 25 verschillende sauna’s en wel negentien binnen- en buitenzwembaden is Elysium in Bleiswijk een wellnesswereld op zich. Waan je in Arabische sferen in de Turkse Hamam of de Marrakech-sauna of ga voor een meer noordelijk gevoel in de Finse blokhutsauna. Om je wellnessdag af te maken trakteer je jezelf op een beautybehandeling of massage. Trek gekregen? In de drie restaurants is er genoeg keuze aan o.a. kleine hapjes, fijne drankjes en stevige lunch.

Elysium

Spa, Dayspa