Geen nieuwe meldingen

Nieuwe Waalreseweg 189, Valkenswaard

Escaperoom naar keuze voor 1-5 personen bij Escape Bunker Valkenswaard

Kies optie

In een Notendop

Waan je 60 minuten lang in oorlogstijd - duik onder of strijd en weet al puzzelend als winnaar uit de bus te komen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
S
Susanne
1 beoordelingen1 beoordelingen
december 22, 2019
Super! Enthousiast en leuk gedaan!
F
Francy
3 beoordelingen2 beoordelingen
december 9, 2019
Super vriendelijke man, die heel gastvrij is

Over deze deal

In een escaperoom ontsnap je aan de realiteit om vervolgens weer aan de onwerkelijkheid te ontsnappen. (Ont)snap waar je mee bezig bent in een escaperoom naar keuze bij Escape Bunker Valkenswaard.

De deal

  • € 64,99 voor een escaperoom naar keuze voor 1-5 personen

Je krijgt sowieso 60 minuten de tijd om de puzzels in de escaperoom van je keuze op te lossen. Kies voor één van de volgende twee escaperooms:

Het Achterhuis

Ervaar hoe het is om ondergedoken te zitten in Amsterdam ten tijde van de Duitse bezetting. Je loopt je onderduikadres binnen en hoort de deur achter je dichtslaan. Continu is er de gekmakende dreiging van verraad, van ontdekking. Weten jullie jezelf een uur lang verborgen te houden voor gevaar van buitenaf?

Operation Market Garden

Verlos Nederland van de Duitse bezetters. Met een historisch doel voor ogen zijn jullie de aangewezen personen om het ambitieuze plan van de Britse veldmaarschalk Montgomery en de Amerikaanse opperbevelhebber Eisenhower voor de bevrijding van Nederland uit te voeren. Bundel je krachten, want snelheid is cruciaal. Weten jullie Nederland binnen een uur te redden?

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via info@escape-bunker.nl of telefonisch op 0623 504 830 of 040 737 0611, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Escape Bunker Valkenswaard

Escape Bunker Valkenswaard dankt zijn historische en educatieve verhalen aan de locatie. De twee escaperooms bevinden zich namelijk in een originele bunker van vlak vóór de Tweede Wereldoorlog. De opbrengst van de spellen wordt dan ook enkel gestoken in onderhoud van militair erfgoed en het Rijksmonument. Waan je in oorlogstijd in één van de escaperooms en ontsnap binnen 60 minuten aan dreigend gevaar.