sluit
TTD Launch

Escape Mission Enschede

J.J. van Deinselaan 30 A, Enschede

Escaperoom voor 2-6 personen, naar keuze incl. 18 holes GlowGolfen bij Escape Mission in Enschede

Kies optie

In een Notendop

Ontsnap binnen een uur uit het onderwaterstation en speel vervolgens nog een potje minigolf tegen een achtergrond van blacklights.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Een kamer waarin mensen zich als spelletje vrijwillig in op laten sluiten en Superman’s verschijning hebben 1 ding gemeen: ze hebben een ‘S-cape’. Speel de superheld en bevrijd eenieder uit Escaperoom “Deap See Room” bij Escape Mission.

Kies uit twee opties

  • € 49,99 voor een Escaperoom voor 2-6 pers. (waarde € 108)
  • € 69,99 voor een Escaperoom + GlowGolf voor 2-6 pers. (waarde € 144)

Jij en je gevolg worden in een speciale themakamer opgesloten en moeten daar binnen 60 minuten weer uit zien te komen. Claustrofobisch? Welnee, gewoon superspannend en lachen. Want middels raadsels, puzzels en goed samenwerken komen jullie steeds dichter bij de code die de deur zal openen….. In het onderwaterstation waar je je bevindt is een ongeluk gebeurd. Nu dreigt het station vol te lopen met water en de zuurstof raakt op. Lukt het om op tijd te ontsnappen?

Naar keuze kan je daarna nog ruim een uur gaan GlowGolfen, wat neer komt op minigolf in het donker. De 18 holes tegen de achtergrond van een geweldig fluorescerend decor en blacklights in het thema “Land en Zee”. Denk aan een jungle en een onderwaterwereld. Ga voor zo min mogelijk slagen per baan. Je GlowGolf-beleving wordt nog spannender als je gebruik maakt van een 3D-bril. Deze kan je kopen voor € 0,95 per stuk.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen en schoolvakanties).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op 053 478 6714, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimumleeftijd is 16 jaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Escape Mission Enschede

Escape Mission, vlak naast het Aquadrome in Sportpark Het Diekman in Enschede, is een plek waar plezier en spanning samenkomen. Goed bereikbaar per OV en met de bus slechts een kleine tien minuten van NS-station Enschede. Als je zelf met de auto komt, is dat ook geen probleem want er is voldoende ruimte om gratis te parkeren voor de deur. Eenmaal aangekomen, heb je de keuze om jezelf op te laten sluiten in escaperoom "The Deep Sea" om de hersens eens flink te laten kraken. Of om een balletje te slaan op de glow-in-the-dark minigolfbaan, met 3D-bril om de beleving nog intenser te maken. Organiseer hier je kinderfeestje, vrijgezellenparty of bedrijfsuitje. Mission: possible.