Geen nieuwe meldingen

Laurierstraat 88, Amsterdam

Jordaan: escaperoom naar keuze bij Escape-room [esc] Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Probeer binnen een uur te ontsnappen als soldaat uit een gevangenis of maak in een tombe in de jungle het gevaar onschadelijk.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
MiekeTOP REVIEWER
21 beoordelingen16 beoordelingen
oktober 16, 2019
Prima ontvangst

Over deze deal

Net als bij een puzzel ga je in een escaperoom op zoek naar de juiste stukjes, kan je het niet uitstaan als je het ontbrekende deel niet vindt en ligt de oplossing vaak op een onverwachte plek. Maak het plaatje compleet bij Escape-room ESC Amsterdam.

Kies uit twee opties

  • € 64,99 voor escaperoom “Het beleg van Amsterdam’’ voor 2-6 personen (waarde € 101,94)
  • € 64,99 voor escaperoom “Geheimen van de jungle” voor 2-5 personen (waarde € 94,95)

Bij Escape-room ESC in Amsterdam kom je om je hersenen de nodige workout te geven. In de Jordaan heb je met deze escaperoom deal de keuze uit twee ‘puzzelkamers’. Van beide escaperooms van ESC zitten de deuren maximaal 60 minuten op slot. Aan jou de taak om de puzzels al samenwerkend op te lossen en de uitgang binnen de aangegeven tijd te verlaten. Escaperoom ESC kent twee escaperooms, en wel de volgende:

Het beleg van Amsterdam (2-6 personen)

Het jaar is 1303 en Het Beleg van Amsterdam is net op z’n einde gelopen. Gijsbrecht van Amstel heeft de slag verloren en jullie worden (on)terecht als soldaten gezien die hem bijstonden. Een lange gevangenisstraf - of erger - wacht op jullie. Kunnen jullie op tijd ontsnappen?

Geheimen van de jungle (2-5 personen)

Op zoek naar oude tombes in de jungle vinden jullie tijdens een expeditie een bijzonder object. Maar er schuilt ook een direct gevaar. Weten jullie dit op tijd onschadelijk te maken, voor het te laat is?

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen, herfst-, kerst- en voorjaarsvakantie).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via https://esc.nl/amsterdam, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Keuze uit 2 kamers. Het spelen van twee kamers met dezelfde groep is mogelijk als je 2 groupons hebt gekocht. Geef dit bij de reservering aan. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Escape-room [esc] Amsterdam

De Escape-toets op je toetsenbord is makkelijk te vinden maar reken maar niet dat je er zo snel vanaf komt bij Escape-rooms [esc] Nederland. In de Amsterdamse Jordaan, in Haarlem en in Eindhoven worden koppen bij elkaar gestoken om de oplossing voor de raadsels, puzzels en mysteries te vinden die je helpen binnen 60 minuten te ontsnappen uit een van hun escaperooms aldaar.