Geen nieuwe meldingen

Cornelis van Alkemadestraat 73, Amsterdam

Escaperoom naar keuze bij Escape-room [esc] Amsterdam Slotervaart

Tot 45% korting.
Kies optie

In een Notendop

Probeer binnen een uur te ontsnappen en red tegelijkertijd Amsterdam en haar inwoners.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
MiekeTOP REVIEWER
21 beoordelingen16 beoordelingen
oktober 16, 2019
Prima ontvangst
A
Angelique
6 beoordelingen3 beoordelingen
juli 24, 2019
leuke raadsels, slim opgezet. We hadden clou's nodig om met 51minuten klaar te zijn. Team: 13,15,17,53 jaar

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 59,99 voor escaperoom “Zombie outbreak” voor 2-5 personen (waarde € 110)
  • € 59,99 voor escaperoom “Watersnood” voor 2-5 personen (waarde € 110)
  • € 59,99 voor escaperoom “Betreed het zwarte gat” voor 2-5 personen (waarde € 110)

Met deze escaperoom deal van ESC in Amsterdam Slotervaart kom je, vlakbij de Sloterplas, om je hersenen de nodige workout te geven. De verhalen van de escaperooms zijn verschillend, maar voor alle puzzelkamers van ESC geldt dat de deuren maximaal 60 minuten op slot zitten. Aan jou de taak om de puzzels al samenwerkend op te lossen en de uitgang binnen de aangegeven tijd te verlaten en de wereld van onheilspellende gebeurtenissen te helpen.

De drie escaprerooms van ESC waaruit je kan kiezen met deze escaperoom deal zijn:

Zombie outbreak

Er ligt een enorm gevaar op de loer, een gestoord genie heeft een virus ontwikkeld. Dit virus verandert mensen, laat ze zich gedragen als wilde beesten en zorgt voor een onstilbare honger naar mensenvlees. Het genie heeft dit bizarre virus losgelaten op Amsterdam, talloze mensen zijn besmet. Je kan er niet meer omheen, er is geen mogelijkheid meer om je te verstoppen. Kom nu in actie, betreed het lab en bundel jullie krachten om Amsterdam te redden van een Zombie Apocalypse! Het zal niet makkelijk worden want er zijn maar 60 minuten voordat het lab ontploft.

Watersnood

Amsterdam ligt net als een groot deel van Nederland onder de zeespiegel. Sinds het ontstaan van de stad zijn haar inwoners verwikkeld in een strijd tegen het water. De zeespiegel blijft stijgen en daardoor is dit waterpompstation essentieel om een waterramp te voorkomen. Nu lonkt er direct gevaar en is de beheerder van het pompstation spoorloos verdwenen. De pomp die hij bediende was uniek, niemand behalve de beheerder weet hoe die werkt. Het is aan jullie om de pomp aan de praat te krijgen en de levensbedreigende ramp te voorkomen. Jullie hebben maar 60 minuten, gebruik ze verstandig!

Betreed het zwarte gat

Een onderzoeker negeerde alle natuurlijke waarschuwingen en wetten van de natuur en creëerde een onbedwingbaar zwart gat. Amsterdam loopt groot gevaar om opgezogen te worden. Het is nu aan jullie om de stad te redden voordat het te laat is. Zijn jullie er klaar voor?

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen, herfst-, kerst- en voorjaarsvakantie).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via https://esc.nl/saveamsterdam/, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Voor € 15 per persoon is er de mogelijkheid om bij te boeken per kamer tot een maximum van 10 spelers per kamer. Dit bedrag betaal je op locatie. Laat dit van te voren weten bij je reservering. Het is niet mogelijk om 2 of meerdere groupons te kopen om met meer personen het spel te spelen in één kamer. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Escape-room [esc] Amsterdam

De Escape-toets op je toetsenbord is makkelijk te vinden maar reken maar niet dat je er zo snel vanaf komt bij Escape-rooms [esc] Nederland. In de Amsterdamse Jordaan, in Haarlem en in Eindhoven worden koppen bij elkaar gestoken om de oplossing voor de raadsels, puzzels en mysteries te vinden die je helpen binnen 60 minuten te ontsnappen uit een van hun escaperooms aldaar.

Escape-room [esc] Amsterdam

Plezier of vrije tijd, Ontsnappingsspel