Geen nieuwe meldingen

Houtkopersdwarsstraat 3, Amsterdam

Escape room naar keuze voor 2 tot 5 personen bij Escape World Waterlooplein

Kies optie

In een Notendop

Ga de uitdaging aan in één van de escape rooms, bijv. in de “Cabin in the Woods” of “The Flying Dutchman”, om de hoek bij Waterlooplein.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Bij het Waterlooplein kan je terecht voor een markt, tweedehands kleding, boeken, fietsen, een bagel of slok koffie én een spookschip om van te ontsnappen. Laat “Wie maakt me los?” geen vraag zijn en ontketen je vernuft bij Escape World Waterlooplein.

De deal

  • € 59,99 voor een escape room naar keuze voor 2 tot 5 personen (waarde € 110)

Cabin in the Woods
Dit zijn 2 identieke kamers, dus hier kan je met teams tegen elkaar strijden, als de agenda dat toelaat.

Je bent samen met je vrienden op avontuur door de dichtbegroeide jungle. Het slechte weer gooit echter roet in het eten, en jullie zijn op zoek naar een geschikte slaapplek. Na een barre tocht van 4 uur horen jullie in de verte vage klanken. Klanken die je leiden naar de ideale plek om in te schuilen: een blokhut. Wat eerst een goed idee leek, blijkt na binnenkomst het tegenovergestelde. Je voelt de aanwezigheid van mysterieuze krachten, er gebeuren onverklaarbare dingen en angstaanjagende geluiden doen je beven. Opeens herinneren je de verhalen van voorbijgangers weer: alle families die hier eerder zijn geweest blijken op mysterieuze wijze om het leven te zijn gekomen. Er heerst een vloek over jullie net gevonden schuilplek, en de taak is aan jullie om deze kwaadwillenden te verjagen, voordat je hetzelfde te wachten staat…

Flying Dutchman: The Phantom Ship
Gevangen door de vloek van een duivelse vrouw dwaalt kapitein Davy Jones al eeuwen rond op zijn schip “De Vliegende Hollander”, om de op zee gestorven zielen rond te brengen. Nu is zijn meest kostbare bezit ontvreemd uit zijn kajuit, en reken maar dat hij het terug wil. De bemanning pint de schuld op jou, maar nog nooit wist iemand te ontsnappen. Het is jouw beurt om hier verandering in te brengen. Baan je een weg door de angstaanjagende kamers en gangen van dit vervloekte schip, en ga de strijd aan met dode piraten en uitdagende puzzels…

Wat je moet weten

Geldigheid: 2 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen). Beperkte beschikbaarheid op vrijdagavond en zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 kamer per groep per dag te gebruiken, het is niet mogelijk om 2 verschillende kamers tegelijk te boeken. Het is wel mogelijk om meerdere groupons te kopen voor verschillende data.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 020 223 8261 of via e-mail op waterloo@escapeworld.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Escape World Waterlooplein

Escape World Waterlooplein is onderdeel van Escape World dat ook al vestigingen heeft nabij het Centraal-Station in Amsterdam en in Hoofddorp. In groepen van 2 tot 5 personen is het aan jullie de taak om binnen 60 minuten het mysterie op te lossen en de kamer te ontsnappen. Door middel van mentaal vernuft los je de puzzels en raadsels samen op in een race tegen de klok. Zeer geschikt voor familie uitjes, vriendengroepen of teambuilding.